Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ηλικιωμένος ανασύρθηκε μισοπνιγμένος στο λιμάνι του Βόλου
Ηλικιωμένος ανασύρθηκε μισοπνιγμένος στο λιμάνι του Βόλου

Ηλικιωμένος ανασύρθηκε μισοπνιγμένος στο λιμάνι του Βόλου

 

Από τη θλάσσι περιοχή στο κορδόνι – στο λιμάνι του – στο ύψος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ανασύρθηκε ηλικιωμένος άνδρας περίπου 75 ετών,  γύρω στις 6 το απόγευμα.

Γυναίκα είδε τον ηλικιωμένο μέσα στη κι ειδοποίησε το και στο σημείο μετέβησαν άμεσα, λιμενικοί, σκάφος του Λιμενικού, ασθενοφόρο του , δύο οχήματα της Πυροσβεστικής  με έξι άτομα, καθώς και σκάφος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Λόγω του δυνατού αέρα, υπήρχε μεγάλος κυματισμός και  τα δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν,  με αποτέλεσμα  να πέσουν στη θάλασσα δύο πυροσβέστες (ο ένας δεμένος με σχοινί), που κατάφεραν να πιάσουν και να ανασύρουν στη στεριά τον ηλικιωμένο.

Στο σημείο που τον έβγαλαν υπήρχε ασθενοφόρο του , το πλήρωμα του οποίου του έκανε τεχνητή αναπνοή, καθώς δεν είχε αισθήσεις και τον μετέφερε άμεσα στο οσοκομείο , όπου ανέκτησε τις αισθήσεις του στο τμήμα αναζωογόνησης μετά τις προσπάθειες των γιατρών, ωστόσο η κατάστασή του κρίνεται σοβαρότατη.

Την ανάσυρση του ανθρώπου από τη θάλασσα είδαν πολλοί Βολιώτες που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, απ' όπου καθημερινά περνούν πολλές εκατοντάδες που κάνουν τον περίπατό τους στο παραλιακό μέτωπο.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση