Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ηλικιωμένος ανασύρθηκε μισοπνιγμένος στο λιμάνι του Βόλου
Ηλικιωμένος ανασύρθηκε μισοπνιγμένος στο λιμάνι του Βόλου

Ηλικιωμένος ανασύρθηκε μισοπνιγμένος στο λιμάνι του Βόλου

 

Από τη θαλάσσια περιοχή στο κορδόνι – στο λιμάνι του Βόλου – στο ύψος του ς ανασύρθηκε άνδρας περίπου 75 ετών,  γύρω στις 6 το απόγευμα.

Γυναίκα είδε τον ηλικιωμένο μέσα στη θάλασσα κι ειδοποίησε το Λιμεναρχείο και στο σημείο μετέβησαν άμεσα, λιμενικοί, του Λιμενικού, ασθενοφόρο του , δύο οχήματα της ς  με έξι άτομα, καθώς και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Λόγω του δυνατού αέρα, υπήρχε μεγάλος κυματισμός και  τα σκάφη δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν,  με αποτέλεσμα  να πέσουν στη θάλασσα δύο (ο ένας δεμένος με σχοινί), που κατάφεραν να πιάσουν και να ανασύρουν στη στεριά τον ηλικιωμένο.

Στο σημείο που τον έβγαλαν υπήρχε ασθενοφόρο του , το πλήρωμα του οποίου του έκανε τεχνητή αναπνοή, καθώς δεν είχε αισθήσεις και τον μετέφερε άμεσα στο , όπου ανέκτησε τις αισθήσεις του στο τμήμα αναζωογόνησης μετά τις προσπάθειες των γιατρών, ωστόσο η κατάστασή του κρίνεται σοβαρότατη.

Την ανάσυρση του ανθρώπου από τη θάλασσα είδαν πολλοί Βολιώτες που συγκεντρώθηκαν στο σημείο, απ' όπου καθημερινά περνούν πολλές εκατοντάδες που κάνουν τον περίπατό τους στο παραλιακό μέτωπο.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση