Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ηλεκτροπληξία «χτύπησε” άνδρα στα Κανάλια
Ηλεκτροπληξία «χτύπησε”  άνδρα στα Κανάλια

Ηλεκτροπληξία «χτύπησε” άνδρα στα Κανάλια

Ηλεκτροπληξία «χτύπησε” σήμερα στις 10 περίπου το πρωί στα Κανάλια της ς έναν 52χρονο άνδρα,  ο οποίος μέχρι τις 10.45  δεν είχε  ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Συγκεκριμένα, έπεσε σήμερα το πρωί, εργάτης αναδόχου κατά τη διάρκεια ς εργασιών ασφαλτόστρωσης στο δρόμο – Καναλίων, ο οποίος «κεραυνοβολήθηκε» από ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ ακουμπούσε σε μηχάνημα φίνισερ (στρώνει το ασφαλτόμιγμα στο δρόμο), σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του.

Ο άτυχος άνδρας, άγαμος, κάτοικος εν Βόλου, φαίνεται ότι χτυπήθηκε θανάσιμα από το ρεύμα, τη στιγμή που ακουμπούσε στο μηχάνημα ασφαλτόστρωσης του αναδόχου, που εκτελούσε το για λογαριασμό της Περιφερειακής Ενότητας ς.

Το εργατικό δυστύχημα έγινε μεταξύ 9.30 10 το πρωί και ο άτυχος εργαζόμενος σωριάστηκε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ συνάδελφοι του ενημέρωσαν άμεσα το ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Μάλιστα, λόγω ς του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου, στο σημείο των εργασιών πήγε ασθενοφόρο από το Βόλο, που τον μετέφερε χωρίς αισθήσεις στο Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, δεν κατ'άφερσαν να τον επαναφέρουν στη .

Το συνεργείο του εργολάβου αποχώρησε από το σημείο, ενώ τις συνθήκες του εργατικού δυστυχήματος διερευνά το .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση