Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Ηλεκτροπληξία «χτύπησε” άνδρα στα Κανάλια
Ηλεκτροπληξία «χτύπησε”  άνδρα στα Κανάλια

Ηλεκτροπληξία «χτύπησε” άνδρα στα Κανάλια

Ηλεκτροπληξία «χτύπησε” σήμερα στις 10 περίπου το πρωί στα Κανάλια της Μαγνησίας έναν 52χρονο άνδρα,  ο οποίος μέχρι τις 10.45  δεν είχε  ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Συγκεκριμένα, νεκρός έπεσε σήμερα το πρωί, αναδόχου κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης στο δρόμο 304 ΠΕΒ – Καναλίων, ο οποίος «κεραυνοβολήθηκε» από ηλεκτρικό , ενώ ακουμπούσε σε μηχάνημα φίνισερ (στρώνει το ασφαλτόμιγμα στο δρόμο), σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του.

Ο άτυχος , άγαμος, κάτοικος εν ζωή , φαίνεται ότι χτυπήθηκε θανάσιμα από το , τη στιγμή που ακουμπούσε στο μηχάνημα ασφαλτόστρωσης του αναδόχου, που εκτελούσε το για λογαριασμό της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Το εργατικό δυστύχημα έγινε μεταξύ 9.30 10 το πρωί και ο άτυχος εργαζόμενος σωριάστηκε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ συνάδελφοι του ενημέρωσαν άμεσα το ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Μάλιστα, λόγω βλάβης του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου, στο σημείο των εργασιών πήγε ασθενοφόρο από το Βόλο, που τον μετέφερε χωρίς αισθήσεις στο Νοσοκομείο. Εκεί οι παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, δεν κατ’άφερσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Το συνεργείο του εργολάβου αποχώρησε από το σημείο, ενώ τις συνθήκες του εργατικού δυστυχήματος διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

"Αλιεύοντας" την είδηση