Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Οικονομική Επιτροπή: Όχι στην εκπροσώπηση νομικού συμβούλου στην εκδίκαση της υπόθεσης για το γάλα
Οικονομική Επιτροπή: Όχι στην εκπροσώπηση νομικού συμβούλου στην  εκδίκαση  της υπόθεσης για το γάλα

Οικονομική Επιτροπή: Όχι στην εκπροσώπηση νομικού συμβούλου στην εκδίκαση της υπόθεσης για το γάλα

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε στη σημερινή της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου ο μη ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για νομική υποστήριξη του πρώην αντιδημάρχου Ηλία Ξηρακιά στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο , μεθαύριο Τετάρτη, για την εκδίκαση ποινικής του υπόθεσης, που αφορά στην της προηγούμενης δημοτικής αρχής να μην χορηγηθεί γάλα στους εργαζόμενους.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, αντιδήμαρχος Δημ. Πέγιος είπε ότι προτείνεται ο μη ορισμός νομικού εκπροσώπου για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στις σχέσεις εργαζόμενων και αιρετών.

Ο εκπρόσωπος της ΛΑΣ Απ. Νάνος συμφώνησε να μην σταλεί εκπρόσωπος και δήλωσε ότι ως παράταξη κάναμε παρέμβαση και στην Επιθεώρηση Εργασίας και στον εισαγγελέα για την ποινική της προηγούμενης δημοτικής αρχής που είχε αποφασίσει να μην χορηγηθεί γάλα στους εργαζόμενους και πρόσθεσε: « Δεν θέλουμε να γίνουμε συνένοχοι σε μια παράνομη της προηγούμενης δημοτικής αρχής».

Η επικεφαλής τη Επιλογής Ευθύνης Νατάσσα δήλωσε έκπληκτη με την πρόταση να μην σταλεί νομικός εκπρόσωπος, χαρακτηρίζοντάς την μη σοβαρή, σημειώνοντας ότι είναι ρητή υποχρέωση του δήμου να εκπροσωπούνται νομικά και όταν υπάρχουν ποινικές υποθέσεις.

Επίσης χαρακτήρισε θετική την εισήγηση Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου να σταλεί εκπρόσωπος, σε αντίθεση με αυτή του κ. Πέγιου για την οποία τόνισε: «είναι προϊόν συναλλαγής. Είστε εκτεθειμένοι πολιτικά και ηθικά, γνωρίζω καλά τη νομοθεσία και αυτό που θα μείνει είναι η εκδικητική σας μανία.»

Τέλος ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μαργ. , ενώ αρχικά ψήφισε λευκό, στη συνέχεια τάχθηκε υπέρ της εισήγησης της νομικής υπηρεσίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταπολέμηση δάκου της ελιάς σε ελαιοκομικές περιοχές της Π.Ε. Μαγνησίας                                           … - https://t.co/2VQrAvZ3KV -

  • Ομιλία Χρ. Τριαντόπουλου στην ημερίδα της #ΟΕΒΕΜ #ΟΕΒΕΜ - https://t.co/rkTuvWR4zT -

  • Χρ. Τριαντόπουλος:Το πλωτό ασθενοφόρο στις Βόρειες Σποράδες-Το είπαμε, το κάναμε - https://t.co/j2bQ4liE6K… -

"Αλιεύοντας" την είδηση