Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Οικογενειακός καυγάς στον Αλμυρό
Οικογενειακός καυγάς στον Αλμυρό

Οικογενειακός καυγάς στον Αλμυρό

Οικογενειακός καυγάς με βία   από  σύζυγο  σε σύζυγο  εκτυλίχθηκε στον .
Πρόκειται για έναν 28χρονο από τον που συνελήφθη έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η 27χρονη σύζυγός του, καταγγέλλοντας ότι την έριξε  στο έδαφος και την κλότσησε στο πρόσωπο.
H  27χρονη   μετέβη στο Κ.Υ. Αλμυρού, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες κι αποχώρησε.
Την χτύπησε  επειδή ενοχλήθηκε από τα της
Εν τω μεταξύ, στα όρια του αυτοφώρου αναζητείται να συλληφθεί άνδρας αγνώστων στοιχείων, μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του 39χρονη χθες στο Α.Τ. Βορείου Πηλίου.
Όπως ισχυρίζεται η γυναίκα στη μήνυσή της, βρίσκονταν με τα της στην παραλία της Νταμούχαρης, όταν ο άνδρας, την πλησίασε κι ενοχλημένος από τα  τετράποδα, την απείλησε και την χτύπησε στο πρόσωπο και στο σώμα.
Η 39χρονη μετέβη στο Βόλου για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Β. Πηλίου.

Συνελήφθη  για φοροδιαφυγή

Καταδικαστική απόφαση εκκρεμούσε σε βάρος 34χρονης η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Ειδικότερα, σε βάρος της νεαρής εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά με ποινή φυλάκισης τριών ετών για φοροδιαφυγή.

Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (24-08-2017) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 40χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για παράνομη οπλοφορία, εξύβριση και απειλή, με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και χρηματική ποινή (600) ευρώ.

 Συνελήφθη για παρεμπόριο Σενεγαλέζος 

ια παράνομο υπαίθριο εμπόριο συνελήφθη 41χρονος Σενεγαλέζος στο παζάρι του Αλμυρού.

Στο πλαίσιο ελέγχων αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εμπορίου εντόπισαν τον 41χρονο αλλοδαπό, να διαθέτει προς πώληση 540 αθλητικά παπούτσια στερούμενος σχετικής άδειας.

Τα υποδήματα κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την πάταξη του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, μέλη των Κλιμακίων Υπαιθρίου Εμπορίου (Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.) των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, συνεπικουρούμενα από την Ελληνική Αστυνομία (), πραγματοποίησαν από κοινού στις 24-8-2017, ημέρα της εβδομάδος Πέμπτη, σχετικούς ελέγχους εντός του χώρου διεξαγωγής της ς του Δήμου Αλμυρού, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή περιμετρικά αυτής.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών και σε μία (1) περίπτωση, διαπιστώθηκε η δραστηριοποίηση παράνομου πωλητή, ο οποίος κατείχε και πωλούσε πεντακόσια σαράντα ζευγάρια (1.080 τεμάχια) αθλητικά υποδήματα.

Σε βάρος του παραβάτη επιβλήθηκε το προβλεπόμενο από την κείμενη Νομοθεσία πρόστιμο των 1.500€, για έλλειψη άδειας υπαίθριου εμπορίου, ενώ ταυτόχρονα κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν τα εμπορεύματα που βρέθηκαν στην κατοχή του, ως προϊόντα παραεμπορίου.

Οι ανωτέρω διοικητικές επιβλήθηκαν από τα μέλη των Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε. της Υπηρεσίας, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού ακολουθήθηκε σε βάρος του παραβάτη η αυτόφωρη διαδικασία.

Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκοπέλου και αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνελήφθησαν ένας 24χρονος Αλβανός στη Σκόπελο κι ένας 51χρονος ομοεθνής του στον Αλμυρό, καθώς στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.
Συνελήφθη με μικροποσότητα ηρωίνης  
ια κατοχή ναρκωτικών συνελήφθη 36χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία ποσότητα ηρωίνης σε νάιλον συσκευασία βάρους 0,56γρ. και πέντε ναρκωτικά χάπια υπνοστεντόν τα οποία κατείχε στερούμενος ιατρικής συνταγής.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση