Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ιερώνυμος: Η Θεία Κοινωνία δεν συζητείται, η συνάθροιση είναι κάτι διαφορετικό
Ιερώνυμος: Η Θεία Κοινωνία δεν συζητείται, η συνάθροιση είναι κάτι διαφορετικό

Ιερώνυμος: Η Θεία Κοινωνία δεν συζητείται, η συνάθροιση είναι κάτι διαφορετικό

Θέση γι τη συζήτηση που άνοιξε μετά την πιστών σε κι Κέρκυρα, πήρε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

«Έχουμε δύο στοιχεία, το στοιχείο της Θείας Ευχαριστίας και το στοιχείο της συναθροίσεως. Δεν συζητείται η Θεία Κοινωνία, η συνάθροιση είναι κάτι διαφορετικό», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος ενώ ανέφερε ότι υπάρχει μία καλή σχέση Εκκλησίας και ς.

Ευχαρίστησε και συνεχάρη, επίσης, για το τους τους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους ερευνητές, καθώς και τους δημοσιογράφους για το τους.

Ο Αρχιεπίσκοπος, ευλόγησε το πρωί της Τρίτης, τα χιλιάδες δέματα με και είδη πρώτης ανάγκης που θα διανεμηθούν σήμερα σε περίπου 10.000 οικογένειες που έχουν ανάγκη από την Ιερά .  Η σχετική πρωτοβουλία ανήκει στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ι.Α.Α.

«Η Εκκλησία λόγω του προορισμού της έχει πράγματα σταθερά και έκτακτα. Αυτά είναι έκτακτα και δεν είναι η πρώτη φορά. Έρχονται και παρέρχονται» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος, κάνοντας αναφορά στην τρέχουσα κατάσταση, σημειώνοντας πως καλούμαστε να προσαρμοστούμε, άλλωστε το αποτέλεσμα της κατάστασης στην είναι πολύ καλύτερο από άλλων χωρών.

 

Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση