Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Ιδιαίτερη προσοχή οδηγών κατά τον ανεφοδιασμό οχημάτων τους με καύσιμα
Ιδιαίτερη προσοχή οδηγών κατά τον ανεφοδιασμό οχημάτων τους με καύσιμα

Ιδιαίτερη προσοχή οδηγών κατά τον ανεφοδιασμό οχημάτων τους με καύσιμα

«Κατά τον ανεφοδιασμό των οχημάτων με υγρά , πρέπει οι να βρίσκονται εκτός του οχήματός του και να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο είδος καυσίμου, την ποσότητα και την τιμή». Αυτό επισημαίνεται από την Αντιπεριφέρεια -Βορείων Σποράδων, με αφορμή αναφορές πολιτών που έχουν περιέλθει στην αρμόδια Υπηρεσία, σχετικά με ελλιπείς παραδόσεις υγρών καυσίμων και ιδιαίτερα βενζίνης αμόλυβδης.

Πιο συγκεκριμένα συστήνεται στους οδηγούς:

  • Να ζητούν με σαφήνεια από τον πρατηριούχο το είδος του καυσίμου με το οποίο επιθυμούν να γεμίσουν το ρεζερβουάρ των οχημάτων τους, π.χ. “βενζίνη αμόλυβδη”, “βενζίνη σούπερ αμόλυβδη” και όχι απλά “βενζίνη”.

-Μετά την αφαίρεση του ακροσωληνίου (πιστόλι) της αντλίας από την θέση του και πριν την τοποθέτησή του στο ρεζερβουάρ του οχήματος τους, θα πρέπει να ελέγχουν στην οθόνη της αντλίας ότι οι ενδείξεις της ποσότητας (λίτρα) και της αξίας () είναι μηδενικές.

  • Να ελέγχουν εάν η τιμή λιανικής πώλησης ανά λίτρο του καυσίμου με το οποίο ανεφοδιάζουν το όχημά τους, όπως αυτή είναι αναρτημένη στη μεγάλη πινακίδα, είναι σύμφωνη με την τιμή λιανικής πώλησης ανά λίτρο που εμφανίζεται στην οθόνη της αντλίας. Εάν αυτές οι δεν είναι σύμφωνες θα πρέπει να διακόπτουν άμεσα τον ανεφοδιασμό.

  • Να ζητούν από τον πρατηριούχο την απόδειξη που εκδίδεται και να ελέγχουν επί τόπου το είδος καυσίμου, την ποσότητα και την τιμή λιανικής πώλησης που αναγράφονται σε αυτήν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση