Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Ηχούν σειρήνες συναγερμού πολιτικής άμυνας στο Βόλο
Ηχούν σειρήνες συναγερμού πολιτικής άμυνας στο Βόλο

Ηχούν σειρήνες συναγερμού πολιτικής άμυνας στο Βόλο

Δοκιμαστική ενεργοποίηση των σειρήνων στο Π.Σ. Βόλου θα γίνει σήμερα στις 11.00 το πρωί , με τις σειρήνες συναγερμού πολιτικής άμυνας να ηχήσουν , στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2016».

Στις 11 το πρωί θα ξεκινήσει η δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας στη Μαγνησία, οι οποίες θα ηχήσουν όπως θα ακούγονταν αν έπρεπε να σημάνουν αεροπορική επίθεση.

Ο ήχος, που θα είναι διακοπτόμενος και διαφορετικής έντασης, θα διαρκέσει 60 δευτερόλεπτα.

Στις 11.05 θα σημάνει η λήξη του συναγερμού για χρονική διάρκεια 60 δευτερολέπτων με συνεχή ήχο σταθερής έντασης.

Η Αστυνομία από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό χαρακτήρα και δεν συντρέχει κανένας λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

Σημειώνεται ότι σειρήνες υπάρχουν σε διάφορα σημεία του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Βόλου – Ν. Ιωνίας, καθώς και στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Επίσης, στο πλαίσιο της άσκησης, αναμένονται εντός της ημέρας στο λιμάνι του Βόλου δύο αρματαγωγά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, προκειμένου να παραλάβουν προσωπικό και υλικό της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, για να τα μεταφέρουν στα σημεία διεξαγωγής της άσκησης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμπαράσταση σε διωκόμενο αγρότη από το Σωματείο Καθαριστριών-ων Ν. Μαγνησίας - https://t.co/1rzbaVOfe6 -

  • Συνάντηση με τον δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα είχε ο νέος διοικητής του Α.Τ. Σκιάθου Γρηγόρης Ακρίβος… - https://t.co/tsfW11NbbZ -

  • Απαντλήσεις νερών από την Π.Υ. στον Αλμυρό - https://t.co/Kq4TAo6Fxu -

"Αλιεύοντας" την είδηση