Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ » Ηχητικό ντοκουμέντο Βαρουφάκη για το λεπτομερές plan B
Ηχητικό ντοκουμέντο  Βαρουφάκη για το λεπτομερές plan B

Ηχητικό ντοκουμέντο Βαρουφάκη για το λεπτομερές plan B

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Κ» για το λεπτομερές plan B του Γιάνη Βαρουφάκη το οποίο είχε σαν στόχο να δημιουργήσει ένα παράλληλο τραπεζικό σύστημα «που θα ήταν μεν προσδιορισμένο σε , αλλά εν μια νυκτί θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια νέα » και μάλιστα με εντολή του Αλέξη Τσίπρα επιβεβαιώνει το ηχητικό ντοκουμέντο που δόθηκε στη από τον οργανισμό «Official Monetary and Financial Institutions Forum».

Σε αυτό το ηχητικό απόσπασμα καταγράφεται ο διάλογος που είχε ο τέως Οικονομικών με επενδυτές και στελέχη διεθνών hedge funds στις 16 Ιουλίου, με συντονιστή τον βαρόνο Νόρμαν Λάμοντ, γνωστό πολιτικό των Βρετανών Συντηρητικών και πρώην υπουργό Οικονομικών επί πρωθυπουργίας Τζον Μέιτζορ, στο πλαίσιο διεθνούς φόρουμ που ασχολείται με αναλύσεις.

Ο τέως Οικονομικών ακούγεται στο απόσπασμα να λέει ότι το εναλλακτικό σχέδιό του, προέβλεπε των ΑΦΜ, από έναν παιδικό του φίλο που είχε διορίσει στο υπουργείο για να παρακάμψει την κ. Σαββαΐδου, και ηλεκτρονική εισβολή (χάκινγκ) στην της ενικής ραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

 

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση