Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Είχαν πιει κι έκαναν… πλάκα οι δήθεν «φαντάροι» που εισέβαλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Είχαν πιει κι έκαναν… πλάκα οι δήθεν «φαντάροι» που εισέβαλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Στα «χέρια» της Αστυνομίας παραδόθηκαν σήμερα το πρωί οι δύο νεαροί, ηλικίας 20 και 24 ετών, που στο Συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας εμφανίστηκαν μέσα στην συνεδρίαση και έδωσαν το τηλέφωνό τους στο Δήμαρχο λέγοντας: «είμαστε , μάθαμε ότι μία δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ και σας αφήνουμε το τηλέφωνό μας»….

Στις 8 σήμερα το πρωί, οι δύο νεαροί Βολιώτες, 20 και 24 ετών, εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου μαζί με το δικηγόρο τους, και δήλωσαν ότι ήταν εκείνοι που υποδύθηκαν τους φαντάρους και μπήκαν μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως υποστήριξαν, είχαν πιει νωρίτερα και ήθελαν να κάνουν πλάκα…

Η Αστυνομία κατέγραψε τις απολογίες τους και σε βάρος τους σχηματίστηκε για επί έργω και αντιποίηση στολής. Η αναμένεται να σταλεί στον Εισαγγελέα Βόλου, ενώ οι δύο νεαροί δεν συνελήφθησαν καθώς είχε παρέλθει το .

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία είχε ταυτοποιήσει προ διημέρου τα στοιχεία των νεαρών, οι οποίοι ωστόσο είχαν εξαφανιστεί για να μην συλληφθούν. Μάλιστα, είχαν γίνει και στα σπίτια τους, όπου βρέθηκαν οι στρατιωτικές στολές με τις οποίες ντύθηκαν για να υποδυθούν τους «φαντάρους από το Γεωργούλα».

Η κόντρα, όμως, σε πολιτικό επίπεδο, φαίνεται ότι θα συνεχιστεί ανάμεσα στη Δημοτική Αρχή και τη μείζονα αντιπολίτευση, αφού ο επικεφαλής των «Δρόμων Συνεργασίας», κ. Μαργαρίτης Πατσιαντάς, σε ραδιοφωνικές του σήμερα το πρωί, επέμεινε ότι ήταν «ένα προσχεδιασμένο από τη δημοτική πλειοψηφία».

Την άποψή του αυτή ο κ. Πατσιαντάς την στήριξε στο γεγονός ότι η αντίδραση του Δημάρχου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου δεν ήταν ακαριαία.

«Δεν έπραξαν τα δέοντα, δεν ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία όπως όφειλαν, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ο κ. Μπέος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του»,

είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας, επιπλέον, ότι οι δύο νεαροί ανήκουν σε οργανωμένο σύνδεσμο φιλάθλων.

Πάντως, ο κ. Πατσιαντάς, είπε ότι δεν πρέπει να ισχύει εκείνο που ειπώθηκε αρχικά, ότι οι δύο νεαροί συμμετείχαν στην αντισυγκέντρωση της ΜΒ από την πλευρά των υποστηρικτών της Δημοτικής Αρχής  για το θέμα του κανονισμού της άρδευσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση