Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Η υπομνηματική αναφορά φέρνει προκαταρκτική για τρύπες στο δρόμο προς Αγριά
Η υπομνηματική αναφορά φέρνει προκαταρκτική για τρύπες στο δρόμο προς Αγριά

Η υπομνηματική αναφορά φέρνει προκαταρκτική για τρύπες στο δρόμο προς Αγριά

Υπομνημτική ναφορά για τις που έχει υποστεί ο δρόμος Βόλου – ς, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, κατάθεσε χθες στην Εισαγγελία του Βόλου ο πρώην ς Ζάχος.

Ο κ. Ζάχος κατέθεσε την αναφορά του στην εισαγγελέα υπηρεσίας, και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να διαβιβαστεί στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας, για να διαταχθεί η έναρξη προκαταρκτικής έρευνας για το θέμα.

Ειδικότερα ενημέρωσε την εισαγγελέα υπηρεσίας για το πρόβλημα που υπάρχει εδώ και χρόνια, στο 5ο χλμ. της εθνικής οδού Βόλου – Αγριάς στα δεξιά του δρόμου, όπου έχουν τοποθετηθεί οι σιδηροδρομικές γραμμές και έχουν δημιουργηθεί μεγάλες τρύπες, εξαιτίας νεροφαγωμάτων της υπόβασης του δρόμου, ή καθιζήσεων.

Έτσι στο σημείο ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος για πεζούς περιπατητές, δικυκλιστές ή ποδηλάτες, καθώς δεν υπάρχει φωτισμός τις βραδινές ώρες

Ο πρώην και δημοτικός σύμβουλος Βόλου, ζήτησε από την εισαγγελική λειτουργό να συνδράμει, διότι η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη για τη δημόσια , ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προτίθεται να καταθέσει και .

Τέλος σημειώνεται πως στην αναφορά του συμπεριέλαβε και φωτογραφικό υλικό, που δείχνει το μέγεθος του προβλήματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση