Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Η υπομνηματική αναφορά φέρνει προκαταρκτική για τρύπες στο δρόμο προς Αγριά
Η υπομνηματική αναφορά φέρνει προκαταρκτική για τρύπες στο δρόμο προς Αγριά

Η υπομνηματική αναφορά φέρνει προκαταρκτική για τρύπες στο δρόμο προς Αγριά

Υπομνηματική αναφορά για τις ζημιές που έχει υποστεί ο – Αγριάς, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, κατάθεσε χθες στην του ο πρώην αντιδήμαρχος Αγριάς Ζάχος.

Ο κ. Ζάχος κατέθεσε την αναφορά του στην εισαγγελέα υπηρεσίας, και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να διαβιβαστεί στον προϊστάμενο της ς, για να διαταχθεί η έναρξη ς έρευνας για το θέμα.

Ειδικότερα ενημέρωσε την εισαγγελέα υπηρεσίας για το πρόβλημα που υπάρχει εδώ και χρόνια, στο 5ο χλμ. της εθνικής οδού Βόλου – Αγριάς στα δεξιά του , όπου έχουν τοποθετηθεί οι σιδηροδρομικές γραμμές και έχουν δημιουργηθεί μεγάλες τρύπες, εξαιτίας νεροφαγωμάτων της υπόβασης του , ή καθιζήσεων.

Έτσι στο σημείο ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος για πεζούς περιπατητές, δικυκλιστές ή ποδηλάτες, καθώς δεν υπάρχει τις βραδινές ώρες

Ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Βόλου, ζήτησε από την εισαγγελική λειτουργό να συνδράμει, διότι η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη για τη δημόσια προστασία, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προτίθεται να καταθέσει και μήνυση.

Τέλος σημειώνεται πως στην αναφορά του συμπεριέλαβε και φωτογραφικό υλικό, που δείχνει το μέγεθος του προβλήματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση