Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Η υπομνηματική αναφορά φέρνει προκαταρκτική για τρύπες στο δρόμο προς Αγριά
Η υπομνηματική αναφορά φέρνει προκαταρκτική για τρύπες στο δρόμο προς Αγριά

Η υπομνηματική αναφορά φέρνει προκαταρκτική για τρύπες στο δρόμο προς Αγριά

Υπομνηματική αναφορά για τις ζημιές που έχει υποστεί ο δρόμος Βόλου – Αγριάς, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, κατάθεσε χθες στην Εισαγγελία του Βόλου ο πρώην αντιδήμαρχος Αγριάς Χαράλαμπος Ζάχος.

Ο κ. Ζάχος κατέθεσε την αναφορά του στην εισαγγελέα υπηρεσίας, και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να διαβιβαστεί στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας, για να διαταχθεί η έναρξη προκαταρκτικής έρευνας για το θέμα.

Ειδικότερα ενημέρωσε την εισαγγελέα υπηρεσίας για το πρόβλημα που υπάρχει εδώ και χρόνια, στο 5ο χλμ. της εθνικής οδού Βόλου – Αγριάς στα δεξιά του δρόμου, όπου έχουν τοποθετηθεί οι σιδηροδρομικές γραμμές και έχουν δημιουργηθεί μεγάλες τρύπες, εξαιτίας νεροφαγωμάτων της υπόβασης του δρόμου, ή καθιζήσεων.

Έτσι στο σημείο ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος για πεζούς περιπατητές, δικυκλιστές ή ποδηλάτες, καθώς δεν υπάρχει φωτισμός τις βραδινές ώρες

Ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Βόλου, ζήτησε από την εισαγγελική λειτουργό να συνδράμει, διότι η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη για τη δημόσια προστασία, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προτίθεται να καταθέσει και μήνυση.

Τέλος σημειώνεται πως στην αναφορά του συμπεριέλαβε και φωτογραφικό υλικό, που δείχνει το μέγεθος του προβλήματος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι πέντε νέα θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/OQhhsDMnSC -

  • Στη Σκόπελο ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος - https://t.co/erYIHsyc9o -

  • Σεισμικές δονήσεις κοντά στο Βελεστίνο - https://t.co/xG6rq9qtjk -

"Αλιεύοντας" την είδηση