Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / Η μορφή του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου
Η μορφή του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου

Η μορφή του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανακήρυξης του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου από το Πρωτοδικείο Βόλου, ενώ δήμαρχος ανακηρύχθηκε ο Πέτρος Βαφίνης, με τις έδρες στο συμβούλιο να είναι συνολικά 17.

Σύμφωνα με τα αυτά ο συνδυασμός «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ -ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» έλαβε 7 έδρες, ο συνδυασμός «ΠΡΩΤΑ Η ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ» 5 έδρες και ο τρίτος συνδυασμός «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ» έλαβε 5 έδρες.

Από τον επιτυχόντα συνδυασμό με τον τίτλο «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» εκλέγονται οι: 1. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, 2. ΣΚΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 3. ΦΛΩΡΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, 4. ΑΓΑΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, 5. ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, 6. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, 7. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

Από τον συνδυασμό με τον τίτλο «ΠΡΩΤΑ Η ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ», εκλέγονται: Αναγνώστου Παναγιώτης, 2. Χλίβας Κωνσταντίνος, 3. Αθανασίου Γεώργιος, 4. Θεοδώρου Χαρίκλεια, 5. Κοντοστάθη – Δροσάκη Σπυριδούλα.

Από τον συνδυασμό με τον τίτλο «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ», εκλέγονται οι:
Τσουκανάς Παναγιώτης, 2. Αθανασίου Νικόλαος, 3. Καλογιάννης Θεόδωρος, 4. Τσουκανάς Παναγιώτης του Μιχαήλ, 5. Μπέλλος Γεώργιος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Upcycling … για πυρασφάλεια στη Σκιάθο - https://t.co/LUcixeWybt -

  • Η ΠΟΕΣΥ ανοίγει την συζήτηση για τα πνευματικά δικαιώματα των δημοσιογράφων  - https://t.co/jh9JciBdar -

  • Ωριαίες υπερβάσεις μικροσωματιδίων Ιούνιο και Ιούλιο στο Βόλο - https://t.co/LNI0RSaq9q -

"Αλιεύοντας" την είδηση