Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ι. Κεφαλογιάννης: Δεν φοβάται η ΝΔ τις εκλογές, αλλά θα είναι καταστροφή για τη χώρα
Ι. Κεφαλογιάννης: Δεν φοβάται η ΝΔ τις εκλογές, αλλά θα είναι καταστροφή για τη χώρα

Ι. Κεφαλογιάννης: Δεν φοβάται η ΝΔ τις εκλογές, αλλά θα είναι καταστροφή για τη χώρα

«Δεν φοβόμαστε ως παράταξη τις εκλογές, αλλά αν διεξαγόταν στην παρούσα φάση θα ήταν καταστροφή για την χώρα.» Τα παραπάνω τόνισε σε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Μαγνησίας ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Δ Ι. Κεφαλογιάννης, ενώ κατηγόρησε την συγκυβέρνηση ΕΛ για ερασιτεχνισμό και επικοινωνιακή διαχείριση.

Ο κ. Κεφαλογιάννης είπε ότι θα μετάσχει στην αποψινή διευρυμένη σύσκεψη της (8.00 μ.μ.) και σε αυτή που θα γίνει τέλος της εβδομάδας στα Τρίκαλα όπου θα γίνει αυτοκριτική, οργάνωση και άνοιγμα στα στελέχη και τον κόσμο της ώστε η παράταξη να είναι σε ετοιμότητα και πρόσθεσε: «Οι εξελίξεις είναι κρίσιμες. Δεν θα κάνουμε πολιτική στα συντρίμμια της χώρας. Η κυβέρνηση σπατάλησε πολύτιμο χρόνο κι εκτιμώ ότι θα οδηγηθεί τελικά σε μια επώδυνη συμφωνία, πολλαπλάσια εκείνης που διαπραγματευόταν η ως κυβέρνηση.

Έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση ερασιτεχνών. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κάνει στροφή και θα κυβερνήσει με ρεαλισμό, καθώς οι επιπτώσεις από την πολιτική που ακολουθεί μέχρι τώρα τις νιώθουμε ο καθένας στο πετσί του».

Ο βουλευτής Ρεθύμνου πρόσθεσε ότι η ΝΔ κάνει υπεύθυνη αντιπολίτευση και προτίθεται να στηρίξει μία συμφωνία προς όφελος της χώρας, χωρίς όμως να δώσει «λευκή επιταγή».

Όπως επεσήμανε «το θέμα είναι τι θα κάνει η κυβέρνηση. Η ΝΔ ως φιλοευρωπαϊκή παράταξη σε καμία περίπτωση δε θα θέσει σε κίνδυνο την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη. Ίσως χρειάζονται ευρύτερες πολιτικές συμφωνίες και γι αυτή την καθυστέρηση φέρουν ευθύνη ο κι οι ΑΝΕΛ».

Ερωτηθείς για τις εσωκομματικές διαδικασίες, ο κ. Κεφαλογιάννης, τόνισε ότι η ΝΔ δεν μπορεί τώρα να μπει σε εσωκομματική εσωστρέφεια καθώς κάτι τέτοιο θα αποπροσανατόλιζε και δε θα είχε το αναμενόμενο .

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Προέχει να γίνει η συμφωνία και όλα τα υπόλοιπα θα έχουμε τη δυνατότητα να τα αντιμετωπίσουμε. Το θέμα της ηγεσίας δε μας απασχολεί και δε θα πρέπει να μας απασχολεί σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές». Όσον αφορά στο ενδεχόμενο εκλογών, ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν φοβάται τις εκλογές, αλλά τις απεύχεται εθνικά καθώς όπως δήλωσε «θα είναι καταστροφή για την χώρα».

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γ. Κίτσιος παρουσίασε τον κ. Κεφαλογιάννη και αναφέρθηκε στην αποψινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, ενώ ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρ. Μπουκώρος έπλεξε το εγκώμιο του συναδέλφου του, ενώ αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις τόνισε πως αγωνιά και ότι η κυβέρνηση που διακρίνεται για ερασιτεχνισμό σπατάλησε το χρόνο της ς . Τέλος σημείωσε ότι η ΝΔ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν από την πλευρά της για να μην μπει η χώρα σε περιπετε3ιες.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο κ. Κεφαλογιάννης , συνοδευόμενος από τους κ.κ. Κίτσιο και Μπουκώρο, επισκέφτηκε την 111ΠΜ και το 304 ΠΕΒ, ενώ το βράδυ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της συνεδρίασης της ΝΟΔΕ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση