Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Η κ. Χρυσοβελώνη αντί του Π. Σγουρίδη
Η κ. Χρυσοβελώνη αντί του Π. Σγουρίδη

Η κ. Χρυσοβελώνη αντί του Π. Σγουρίδη

Με μία σημειακή αντικατάσταση, αυτή του κ. Παν. Σγουρίδη από την κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε χθες αφενός να κλείσει την εκκρεμότητα που είχε δημιουργηθεί μετά τις δηλώσεις του πρώην πλέον υφυπουργού, αφετέρου να απαντήσει στην επίμονη φημολογία περί ευρύτερων αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα.

Αργά χθες βράδυ από το Μέγαρο κοινοποιήθηκε νέα επιστολή του κ. Σγουρίδη, με την οποία γράφτηκε ο επίλογος της κυβερνητικής του παρουσίας. «Εθεσα την παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού και τον ευχαριστώ που την έκανε δεκτή», σημειώνει ο κ. Σγουρίδης, που εξωθήθηκε σε παραίτηση μετά τα σχόλιά του σε ραδιοφωνική συνέντευξη, όπου αναγνώριζε ότι ο πρωθυπουργός παραπλάνησε τους αγρότες, όπως στο παρελθόν οι κ. Γ. Παπανδρέου και Αντ. Σαμαράς. Πάντως, ο κ. Σγουρίδης σημειώνει στη χθεσινή επιστολή πως η είναι «η μόνη ελπίδα του λαού για την έξοδο της χώρας από την και οικονομική κρίση που τη μαστίζει, για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας».

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, τη θέση του κ. Σγουρίδη θα καταλάβει η μέχρι πρότινος εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, επίσης εξωκοινοβουλευτική, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Ετσι, οι ισορροπίες των δύο κυβερνητικών κομμάτων παραμένουν αδιατάρακτες. Μόνη εκκρεμότητα μέχρι αργά χθες παρέμενε εάν η κ. Χρυσοβελώνη θα αναλάμβανε το χαρτοφυλάκιο του κ. Σγουρίδη, όπως ήταν και το πιο πιθανό σενάριο, ή εάν θα υπήρχε κάποια εσωτερική στο κυβερνητικό σχήμα, με την πρώην βουλευτή να αναλαμβάνει θέση σε άλλο υπουργείο.

Πηγή: kathimerini.gr

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καθαρισμός της ακτογραμμής Μηλίνας   #ακτογραμμήΜηλίνας - https://t.co/6GwCinwyeO -

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού μεταξύ Kαλών Νερών και Βυζίτσας - https://t.co/14mkwWWz5k… -

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

"Αλιεύοντας" την είδηση