Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Η επίθεση στην εν διαστάσει σύζυγο έφερε βαριά ποινή σε 50χρονο
Η επίθεση στην εν διαστάσει σύζυγο έφερε βαριά ποινή σε 50χρονο

Η επίθεση στην εν διαστάσει σύζυγο έφερε βαριά ποινή σε 50χρονο

Βριά “κμπάνα” συνολικής ποινής φυλάκισης 33 μηνών με αναστολή και δικαίωμα ς έφεσης, “έριξε” χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 50χρονο άνδρα από νησί των Βορείων Σποράδων, που χτύπησε και εξύβρισε την εν διαστάσει σύζυγο και των τριών παιδιών του.

Ο φερόμενος ως δράστης που εκπροσωπήθηκε στο Δικαστήριο δια πληρεξούσιου συνηγόρου κατηγορούνταν για δύο διαφορετικά περιστατικά και συγκεκριμένα για ενδοοικογενειακή σωματική κατ' εξακολούθηση, όπως επίσης για και απειλή κατ' εξακολούθηση.

Στη δεύτερη περίπτωση κατηγορούνταν για ελαφρά σωματική , και για ενδοοικογενειακή κατ' εξακολούθηση αφού άρπαξε την 43χρονη από τα χέρια μέσα στο όπου εργαζόταν, προκαλώντας της μώλωπες, ενώ παράλληλα την εξύβρισε.

Το Δικαστήριο σε αυτή την υπόθεση του επέβαλλε ποινή 16 μηνών με αναστολή, αθωώνοντας τον για την ελαφρά σωματική βλάβη.

Ο 50χρονος έμπορος την 1η Οκτωβρίου του 2018 εμφανίζεται να επιτέθηκε ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης στην 43χρονη, τραβώντας της τα μαλλιά, και να τη χτυπά στα χέρια, στη κοιλιά, στο αριστερό μάτι, αλλά και στο πόδι.

Στο Δικαστήριο κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας η της γυναίκας, όπως και από την πλευρά του 50χρονου η μητέρα του η οποία υποστήριξε πως ο γιος της δεν χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγο του, αλλά η 43χρονη του επιτέθηκε χαστουκίζοντας τον.

Επιπλέον είπε πως ο άνδρας για να καταπολεμήσει το άγχος του, συχνά καταφεύγει στην κατανάλωση αλκοόλ.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση