Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Η επίθεση στην εν διαστάσει σύζυγο έφερε βαριά ποινή σε 50χρονο
Η επίθεση στην εν διαστάσει σύζυγο έφερε βαριά ποινή σε 50χρονο

Η επίθεση στην εν διαστάσει σύζυγο έφερε βαριά ποινή σε 50χρονο

Βαριά “καμπάνα” συνολικής ποινής φυλάκισης 33 μηνών με και δικαίωμα άσκησης έφεσης, “έριξε” χθες το σε 50χρονο άνδρα από νησί των Βορείων Σποράδων, που χτύπησε και εξύβρισε την εν διαστάσει σύζυγο και των τριών παιδιών του.

Ο φερόμενος ως δράστης που εκπροσωπήθηκε στο Δικαστήριο δια πληρεξούσιου συνηγόρου κατηγορούνταν για δύο διαφορετικά περιστατικά και συγκεκριμένα για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, όπως επίσης για εξύβριση και κατ’ εξακολούθηση.

Στη δεύτερη περίπτωση κατηγορούνταν για ελαφρά σωματική βλάβη, και για ενδοοικογενειακή κατ’ εξακολούθηση αφού άρπαξε την 43χρονη από τα χέρια μέσα στο κατάστημα όπου εργαζόταν, προκαλώντας της μώλωπες, ενώ παράλληλα την εξύβρισε.

Το Δικαστήριο σε αυτή την υπόθεση του επέβαλλε ποινή 16 μηνών με , αθωώνοντας τον για την ελαφρά σωματική βλάβη.

Ο 50χρονος έμπορος την 1η Οκτωβρίου του 2018 εμφανίζεται να επιτέθηκε ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης στην 43χρονη, τραβώντας της τα μαλλιά, και να τη χτυπά στα χέρια, στη κοιλιά, στο αριστερό μάτι, αλλά και στο πόδι.

Στο Δικαστήριο κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας η της γυναίκας, όπως και από την πλευρά του 50χρονου η του η οποία υποστήριξε πως ο γιος της δεν χτύπησε την εν διαστάσει σύζυγο του, αλλά η 43χρονη του επιτέθηκε χαστουκίζοντας τον.

Επιπλέον είπε πως ο για να καταπολεμήσει το του, συχνά καταφεύγει στην κατανάλωση αλκοόλ.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων του 4ου ΓΕΛ Βόλου - https://t.co/utHsxHD7lF -

  • Επίσκεψη του νέου διοικητή της Σ.Μ.Υ. στη διευθύντρια Δ.Ε. Τρικαλων - https://t.co/Uq6ty1vxFp -

  • Επέκταση επιδόματος επικίνδυνης & ανθυγιεινής εργασίας στους επισκέπτες υγείας των μονάδων του πρώην ΙΚΑ … - https://t.co/Ekbfs8BdT6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση