Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Η αντίσταση, η απειλή και η εξύβριση κατά αστυνομικών έφεραν φυλάκιση 16 μηνών
Η αντίσταση, η απειλή και η εξύβριση κατά αστυνομικών έφεραν φυλάκιση 16 μηνών

Η αντίσταση, η απειλή και η εξύβριση κατά αστυνομικών έφεραν φυλάκιση 16 μηνών

Έν σκυλί που γάβγιζε, έγινε η ιτία για να καταδικαστεί σε 16 μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης. ένας 43χρονος στο Βόλο, που κατηγορούνταν για κατά της Αρχής, και απειλή κατά συρροή, σε βάρος αστυνομικών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 24 Αυγούστου 2018, ο έβρισε και απείλησε δύο αστυνομικούς που πήγαν στη γειτονιά του να κάνουν έλεγχο, διότι γάβγιζε το σκυλί του γείτονα.

Ο έγινε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα και την που βρισκόταν οι αστυνομικοί στο σημείο, ο δράστης βγήκε από το του για να μπει στο αυτοκίνητό του.

Την που βγήκε στο δρόμο, ο γείτονάς του και ιδιοκτήτης του σκύλου ρώτησε αν τον ενοχλούσε το ζώο που γάβγιζε, ενώ ο ένας αστυνομικός ζήτησε τα στοιχεία του.

Ο 43χρονος λογομάχησε με τους δύο αστυνομικούς, τους έβρισε και τους απείλησε, ενώ αντιστάθηκε στη σύλληψη, με αποτέλεσμα να κληθεί ομάδα της ΟΠΚΕ (συνολικά έξι άτομα), για να τον συλλάβει τελικά.

Ο 43χρονος άνδρας, που βρέθηκε στο Δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, παραδέχτηκε ότι έβρισε τους αστυνομικούς, διότι δεν του φέρθηκαν σωστά όπως είπε, ενώ δύο μάρτυρες αστυνομικοί κατέθεσαν ότι ο κατηγορούμενος τους έβρισε χυδαία, χρησιμοποιώντας πολύ βαριές εκφράσεις.

"Αλιεύοντας" την είδηση