Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Η αντίσταση, η απειλή και η εξύβριση κατά αστυνομικών έφεραν φυλάκιση 16 μηνών
Η αντίσταση, η απειλή και η εξύβριση κατά αστυνομικών έφεραν φυλάκιση 16 μηνών

Η αντίσταση, η απειλή και η εξύβριση κατά αστυνομικών έφεραν φυλάκιση 16 μηνών

Ένα σκυλί που γάβγιζε, έγινε η αιτία για να καταδικαστεί σε 16 μηνών με τριετή και δικαίωμα έφεσης. ένας 43χρονος στο Βόλο, που κατηγορούνταν για αντίσταση κατά της Αρχής, και απειλή κατά συρροή, σε βάρος αστυνομικών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 24 Αυγούστου , ο έβρισε και απείλησε δύο αστυνομικούς που πήγαν στη γειτονιά του να κάνουν έλεγχο, διότι γάβγιζε το σκυλί του γείτονα.

Ο έλεγχος έγινε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα και την ώρα που βρισκόταν οι στο σημείο, ο δράστης βγήκε από το του για να μπει στο αυτοκίνητό του.

Την ώρα που βγήκε στο δρόμο, ο γείτονάς του και ιδιοκτήτης του σκύλου ρώτησε αν τον ενοχλούσε το ζώο που γάβγιζε, ενώ ο ένας ζήτησε τα στοιχεία του.

Ο 43χρονος λογομάχησε με τους δύο αστυνομικούς, τους έβρισε και τους απείλησε, ενώ αντιστάθηκε στη σύλληψη, με να κληθεί ομάδα της ΟΠΚΕ (συνολικά έξι άτομα), για να τον συλλάβει τελικά.

Ο 43χρονος , που βρέθηκε στο Δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, παραδέχτηκε ότι έβρισε τους αστυνομικούς, διότι δεν του φέρθηκαν σωστά όπως είπε, ενώ δύο μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο κατηγορούμενος τους έβρισε χυδαία, χρησιμοποιώντας πολύ βαριές εκφράσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αιφνίδιος θάνατος πεζοπόρου στο #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/n1IKx7MKdh -

  • Bεγγαλικά έξω από το Πανθεσσαλικό #βεγγαλικά - https://t.co/u7LrDL5Hmh -

  • Αιφνίδιος θάνατος Πολωνού πεζοπόρου στο Τρίκερι #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/YcWrWMgizE -

"Αλιεύοντας" την είδηση