Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Η αντίσταση, η απειλή και η εξύβριση κατά αστυνομικών έφεραν φυλάκιση 16 μηνών
Η αντίσταση, η απειλή και η εξύβριση κατά αστυνομικών έφεραν φυλάκιση 16 μηνών

Η αντίσταση, η απειλή και η εξύβριση κατά αστυνομικών έφεραν φυλάκιση 16 μηνών

Ένα σκυλί που γάβγιζε, έγινε η αιτία για να καταδικαστεί σε φυλάκιση 16 μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης. ένας 43χρονος στο Βόλο, που κατηγορούνταν για αντίσταση κατά της Αρχής, εξύβριση και απειλή κατά συρροή, σε βάρος αστυνομικών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 24 Αυγούστου 2018, ο άνδρας έβρισε και απείλησε δύο αστυνομικούς που πήγαν στη γειτονιά του να κάνουν έλεγχο, διότι γάβγιζε το σκυλί του γείτονα.

Ο έλεγχος έγινε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα και την ώρα που βρισκόταν οι αστυνομικοί στο σημείο, ο δράστης βγήκε από το σπίτι του για να μπει στο αυτοκίνητό του.

Την ώρα που βγήκε στο δρόμο, ο γείτονάς του και ιδιοκτήτης του σκύλου ρώτησε αν τον ενοχλούσε το ζώο που γάβγιζε, ενώ ο ένας αστυνομικός ζήτησε τα στοιχεία του.

Ο 43χρονος λογομάχησε με τους δύο αστυνομικούς, τους έβρισε και τους απείλησε, ενώ αντιστάθηκε στη σύλληψη, με αποτέλεσμα να κληθεί ομάδα της ΟΠΚΕ (συνολικά έξι άτομα), για να τον συλλάβει τελικά.

Ο 43χρονος άνδρας, που βρέθηκε στο Δικαστήριο χωρίς δικηγόρο, παραδέχτηκε ότι έβρισε τους αστυνομικούς, διότι δεν του φέρθηκαν σωστά όπως είπε, ενώ δύο μάρτυρες αστυνομικοί κατέθεσαν ότι ο κατηγορούμενος τους έβρισε χυδαία, χρησιμοποιώντας πολύ βαριές εκφράσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΚΒ: Άμεση λήψη υγειονομικών μέτρων για ασφαλείς χώρους δουλειάς - https://t.co/ghJ9emqe6w -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για το ζήτημα υγιεινής και ασφάλειας στα #σχολεία  #σχολεία - https://t.co/YViMoBU5uK -

  • Συνάντηση ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας- Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας - https://t.co/cgehu5lYxF -

"Αλιεύοντας" την είδηση