Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Η 1η Regatta του Πλατανιά το Σαββατοκύριακο
Η  1η Regatta του Πλατανιά το Σαββατοκύριακο

Η 1η Regatta του Πλατανιά το Σαββατοκύριακο

Την 1η Regatta του Πλατανιά με βάση το φυσικό λιμάνι – αγκυροβόλιο στο ότιο , διοργανώνει ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Η Σηπιάδα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2018. Τα σκάφη μπορούν να προσέλθουν ανά πάσα στιγμή πριν την έναρξη της εκδήλωσης και ο σύλλογος θα είναι κοντά για να τα καλωσορίσουν και να βοηθήσουν.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του περιβαλλοντικού συλλόγου: “Η πρώτη αυτή regatta είναι μια ανοιχτή διοργάνωση για όλους τους τύπους ιστιοπλοϊκών σκαφών ακόμη και για μηχανοκίνητα σκάφη (κάτι σαν της θάλασσας).

Σχεδιάζουμε να διαμορφώσουμε έναν αγωνιστικό στίβο περίπου 9 ναυτικών μιλίων το Σάββατο και την από τις 14.00. Θα είναι ένας «» για , ανοιχτός σε κάθε τύπο ιστιοπλοϊκών σκαφών.

Στην συγκέντρωση κυβερνητών στις 10.00 κάθε μέρα θα επιβεβαιώσουμε και θα συμφωνήσουμε τις λεπτομέρειες του αγώνα (διαδικασία εκκίνησης, ισχύοντες κανονισμοί κ.λπ.)

Επιπλέον για παραδοσιακά, μικρά σκάφη και dingies σχεδιάζουμε μια πιο σύντομη διαδρομή μπροστά ακριβώς από τον Πλατανιά και το Μικρό, μια «παρέλαση σκαφών» καθ' όλη τη διάρκεια του μεγαλύτερου αγώνα.

Η συγκεκριμένη διαδρομή θα είναι πολύ καλά ορατή από την στεριά και θ' αναδεικνύει την της ς.

Απόψε Σάββατο το βράδυ, προγραμματίζουμε ένα πάρτυ στο Πλατανιά, όπου μεταξύ φαγητού και μπύρας θα μπορέσουμε να γνωριστούμε καλύτερα και ν' ανταλλάξουμε απόψεις.

Για την προγραμματίζεται ένα παρόμοιο πρόγραμμα ς».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση