Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Η 1η Regatta του Πλατανιά το Σαββατοκύριακο
Η  1η Regatta του Πλατανιά το Σαββατοκύριακο

Η 1η Regatta του Πλατανιά το Σαββατοκύριακο

Την 1η Regatta του Πλατανιά με βάση το φυσικό λιμάνι – αγκυροβόλιο στο Νότιο Πήλιο, διοργανώνει ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Η Σηπιάδα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2018. Τα μπορούν να προσέλθουν ανά πάσα στιγμή πριν την έναρξη της εκδήλωσης και ο σύλλογος θα είναι κοντά για να τα καλωσορίσουν και να βοηθήσουν.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του περιβαλλοντικού συλλόγου: “Η πρώτη αυτή regatta είναι μια ανοιχτή διοργάνωση για όλους τους τύπους ιστιοπλοϊκών σκαφών ακόμη και για μηχανοκίνητα σκάφη (κάτι σαν φεστιβάλ της θάλασσας).

Σχεδιάζουμε να διαμορφώσουμε έναν αγωνιστικό στίβο περίπου 9 ναυτικών μιλίων το Σάββατο και την Κυριακή από τις 14.00. Θα είναι ένας «αγώνας» για διασκέδαση, ανοιχτός σε κάθε τύπο ιστιοπλοϊκών σκαφών.

Στην συγκέντρωση κυβερνητών στις 10.00 κάθε μέρα θα επιβεβαιώσουμε και θα συμφωνήσουμε τις λεπτομέρειες του αγώνα (διαδικασία εκκίνησης, ισχύοντες κανονισμοί κ.λπ.)

Επιπλέον για παραδοσιακά, μικρά σκάφη και dingies σχεδιάζουμε μια πιο σύντομη διαδρομή μπροστά ακριβώς από τον Πλατανιά και το Μικρό, μια «παρέλαση σκαφών» καθ’ όλη τη διάρκεια του μεγαλύτερου αγώνα.

Η συγκεκριμένη διαδρομή θα είναι πολύ καλά ορατή από την στεριά και θ’ αναδεικνύει την ομορφιά της ιστιοπλοΐας.

Απόψε Σάββατο το βράδυ, προγραμματίζουμε ένα πάρτυ στο Πλατανιά, όπου μεταξύ φαγητού και μπύρας θα μπορέσουμε να γνωριστούμε καλύτερα και ν’ ανταλλάξουμε απόψεις.

Για την Κυριακή προγραμματίζεται ένα παρόμοιο πρόγραμμα ιστιοπλοΐας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση