Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » H Πρωτοβουλία ενάντια στην κατασταλτική βαρβαρότητα ανάλαβε ευθύνη για την επίθεση στην περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας
H Πρωτοβουλία ενάντια στην κατασταλτική βαρβαρότητα ανάλαβε ευθύνη για την επίθεση στην περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

H Πρωτοβουλία ενάντια στην κατασταλτική βαρβαρότητα ανάλαβε ευθύνη για την επίθεση στην περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Η ανέλαβε την ευθύνη της εμπρηστικής επίθεσης στην Π.Ε. Μαγνησίας, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε αντιεξουσιαστικού χώρου: Τα ξημερώματα Πέμπτης με Παρασκευή 17/07/2020 επιτεθήκαμε με τσεκούρι και φωτιά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, φωτίζοντας λίγο την μαύρη καλοκαιρινή νύχτα και διαταράσσοντας την ησυχία των ένστολων και μη κρατικών σκυλιών. Ήταν ένα δείγμα, μια ελάχιστη μορφής αντι-ς ενάντια στις πολιτικές που ασκούν δημοτική και περιφερειακή αρχή, μια μικρή υπενθύμιση ότι κυκλοφορούμε έτοιμες την νύχτα για όλα! Μια απάντηση στην αστυνομική και δικαστική αυθαιρεσία!

Μπέος ΑΕΤ και κυβερνητικοί,

Όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί

Εδώ και χρόνια η πόλη του βρωμάει καμένο πλαστικό. Το ποσοστό των καρκίνων και των καρδιοαναπνευστικών προβλημάτων αυξάνεται. Ο λαός του με μαζικά συλλαλητήρια και διαμαρτυρίες έχει απαιτήσει την παύση της καύσης σκουπιδιών και της υποβάθμισης των ζωών μας.

Τα ξημερώματα Πέμπτης με Παρασκευή 17/07/2020 επιτεθήκαμε με τσεκούρι και φωτιά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, φωτίζοντας λίγο την μαύρη καλοκαιρινή νύχτα και διαταράσσοντας την ησυχία των ένστολων και μη κρατικών σκυλιών. Ήταν ένα δείγμα, μια ελάχιστη μορφής αντι-ς ενάντια στις πολιτικές που ασκούν δημοτική και περιφερειακή αρχή, μια μικρή υπενθύμιση ότι κυκλοφορούμε έτοιμες την νύχτα για όλα! Μια απάντηση στην αστυνομική και δικαστική αυθαιρεσία!

Και ας μην νικήσουμε ποτέ – Θα πολεμάμε πάντα!

Βασίλης Μάγγος Παρών!

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση