Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / H Πρωτοβουλία ενάντια στην κατασταλτική βαρβαρότητα ανάλαβε ευθύνη για την επίθεση στην περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας
H Πρωτοβουλία ενάντια στην κατασταλτική βαρβαρότητα ανάλαβε ευθύνη για την επίθεση στην περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

H Πρωτοβουλία ενάντια στην κατασταλτική βαρβαρότητα ανάλαβε ευθύνη για την επίθεση στην περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Η Πρωτοβουλία ενάντια στην κατασταλτική βαρβαρότητα ανέλαβε την ευθύνη της εμπρηστικής επίθεσης στην Π.Ε. Μαγνησίας, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Όπως αναφέρει σε που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου: Τα ξημερώματα Πέμπτης με Παρασκευή 17/07/2020 επιτεθήκαμε με τσεκούρι και στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, φωτίζοντας λίγο την μαύρη καλοκαιρινή νύχτα και διαταράσσοντας την ησυχία των ένστολων και μη κρατικών σκυλιών. Ήταν ένα δείγμα, μια ελάχιστη μορφής αντι-βίας ενάντια στις πολιτικές που ασκούν δημοτική και περιφερειακή αρχή, μια μικρή υπενθύμιση ότι κυκλοφορούμε έτοιμες την νύχτα για όλα! Μια απάντηση στην αστυνομική και δικαστική αυθαιρεσία!

Μπέος ΑΓΕΤ και κυβερνητικοί,

Όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί

Εδώ και χρόνια η πόλη του Βόλου βρωμάει καμένο πλαστικό. Το ποσοστό των καρκίνων και των καρδιοαναπνευστικών προβλημάτων αυξάνεται. Ο λαός του Βόλου με μαζικά συλλαλητήρια και διαμαρτυρίες έχει απαιτήσει την παύση της καύσης σκουπιδιών και της υποβάθμισης των ζωών μας.

Οι τοπικές αρχές (δήμος & περιφέρεια) όχι μόνο δεν συμμερίζονται τα αιτήματα των πολιτών αλλά προσπαθούν με κάθε μέσο να αυξήσουν την κερδοφορία των πολυεθνικών εις βάρος της κοινωνίας και της φύσης. Στις 13 Ιουνίου η χρησιμοποιώντας τα σκυλιά της, προσπάθησε να καταστείλει το κίνημα ενάντια στην καύση σκουπιδιών με ωμή βία, χημικά και ξύλο ενώ ακολούθησαν στημένες ποινικές διώξεις, παράτυπες έρευνες σε και εργασιακούς χώρους. Αποκορύφωμα της κατασταλτικής τους επέλασης ήταν ο ακραίος ξυλοδαρμός και βασανισμός του συντρόφου και συναγωνιστή μας Βασίλη Μάγγου. Μετά και τον αναίτιο θάνατο του Βασίλη, τα όρια έχουν προ καιρού ξεπεραστεί!

Τα ξημερώματα Πέμπτης με Παρασκευή 17/07/2020 επιτεθήκαμε με τσεκούρι και στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, φωτίζοντας λίγο την μαύρη καλοκαιρινή νύχτα και διαταράσσοντας την ησυχία των ένστολων και μη κρατικών σκυλιών. Ήταν ένα δείγμα, μια ελάχιστη μορφής αντι-βίας ενάντια στις πολιτικές που ασκούν δημοτική και περιφερειακή αρχή, μια μικρή υπενθύμιση ότι κυκλοφορούμε έτοιμες την νύχτα για όλα! Μια απάντηση στην αστυνομική και δικαστική αυθαιρεσία!

Και ας μην νικήσουμε ποτέ – Θα πολεμάμε πάντα!

Παρών!

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέες επιτυχίες για τον ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/LlGvdS5jzx -

  • Στο λιμάνι του Βόλου το #κρουαζιερόπλοιο «NORWEGIAN JADE» #κρουαζιερόπλοιο - https://t.co/0pRQrWVMOd -

  • Στον Βόλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης U16 #ΠαγκόσμιοΠρωτάθλημαΥδατοσφαίρισης - https://t.co/l3r4QWO283 -

"Αλιεύοντας" την είδηση