Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Γυναίκα τραυματιοφορέας «ξάφρισε» 3.200 € από ηλικιωμένο ασθενή
Γυναίκα τραυματιοφορέας «ξάφρισε»  3.200 € από ηλικιωμένο ασθενή

Γυναίκα τραυματιοφορέας «ξάφρισε» 3.200 € από ηλικιωμένο ασθενή

 

Έναν 78χρονο που νοσηλευόταν τραυματισμένος στο Βόλου «ξάφρισε» 47χρονη τραυματιοφορέας, αφαιρώντας του το ποσό των 3.224 €  ,κλεβοντας από το του, μια τραπεζική κάρτα ανάληψης με τον κωδικό pin ραμμένο πάνω του.

Η καταγγελία έγινε σήμερα στη Αστυνομία και ήδη η 47χρονη  εντοπίστηκε και επέστρεψε ποσό 2.300 €, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της, λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 47χρονη εργαζόμενη στο Βόλου, μεταξύ 20 Σεπτεμβρίου και 31 Οκτωβρίου, εκμεταλλευόμενη ότι ο 78χρονος νοσηλευόταν τραυματισμένος στο «Αχιλλοπούλειο» του έκλεψε το , στο οποίο βρισκόταν η τραπεζική κάρτα ανάληψης μετρητών, στην οποία ο ηλικιωμένος είχε γράψει τον κωδικό pin.

Η τραυματιοφορέας, στο διάστημα της νοσηλείας του ηλικιωμένου στο Νοσοκομείο, έκανε αναλήψεις με την κάρτα του ύψους 3.224 €

Συγγενείς του 78χρονου που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί κατήγγειλαν την κλοπή σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, που εντόπισε την 47χρονη, η οποία  παραδέχτηκε την πράξη της και επέστρεψε το ποσό των 2.300 €, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της, λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου.

Εξσε ηλικιωμένη στον  υφαρπάζοντάς της 15.000 €

Ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα ς σήμερα  στον , χάνοντας το ποσό των 15.000 € , μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε από άγνωστη γυναίκα, που της είπε ότι η ανηψιά της είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα και την έπεισε να παραδώσει τα σε άγνωστο άνδρα που πήγε λίγο μετά στο σπίτι της .

Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού σχημάτισε δικογραφία σε βάρος άγνωστης γυναίκας, που κάλεσε, από απόκρυψη αριθμού, το σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού μιας 80χρονης γυναίκας στον Αλμυρό και της είπε ότι η ανηψιά της προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα.

Η άγνωστη ήταν τόσο πειστική που δεν άφησε περιθώριο δεύτερης σκέψης στην ηλικιωμένη και μάλιστα την έπεισε να παραδώσει ποσό 15.000 ευρώ  σε ένα άνδρα που έκανε την εμφάνισή του στο σπίτι της, λίγο μετά το τηλεφώνημα.

Η Αστυνομία αναζητά τους απατεώνες και συστήνει για ακόμα μια φορά στους να είναι ευκολόπιστοι σε τέτοιου είδους τηλεφωνήματα και, πολύ περισσότερο, να μην ανοίγουν την πόρτα το σπιτιού τους σε αγνώστους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση