Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Γρονθοκόπησε 29χρονη στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου
Γρονθοκόπησε 29χρονη στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου

Γρονθοκόπησε 29χρονη στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου

Γρονθοκόπησε 29χρονη στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου και αναζητείται ο “παλληκαράς”, ενώ η γυναίκα κατέληξε  στο   για παροχή πρώτων βοηθειών.

 

Η  29χρονη,  λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες καθόταν με δύο άνδρες έξω από κλειστή στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου και ξαφνικά τους επιτέθηκε ένας άγνωστος, που με γροθιές την τραυμάτισε στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με δήλωσή της παθούσας όλα έγινε στις 11.50 χθες το βράδυ όταν η γυναίκα καθόταν με δύο φίλους της έξω από κλειστή . Ξαφνικά, ένας άγνωστος άνδρας, που αναζητείται τους επιτέθηκε από πίσω, χωρίς λόγο και αφορμή και άρχισε να τους χτυπάει με γροθιές.

Οι δύο άνδρες που έχουν καταγωγή από πρώην ανατολικές χώρες, πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν, αλλά όχι και η κοπέλα, που δέχτηκε δύο γροθιές στο πρόσωπο, ενώ ο δράστης μετά την πράξη του εξαφανίστηκε.

Στο σημείο κλήθηκαν λιμενικοί, που βρήκαν την τραυματισμένη κοπέλα, κάλεσαν το που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις γροθιές που δέχτηκε στο πρόσωπο έχασε ένα δόντι και χτύπησε στο μάτι.

Οι δύο άνδρες φέρεται να κατέθεσαν ότι ο άνδρας που τους επιτέθηκε και χτύπησε την 29χρονη είναι γνωστός φυσιογνωμικά, ενώ η κοπέλα κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστου.

Προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

 

Δεκατέσσερις παραβάσεις στη

Δεκατέσσερα πρόστιμα επιβλήθηκαν χθες στη .
Ειδικότερα, βεβαιώθηκε ένα πρόστιμο σε πεζό και πέντε σε οδηγούς για μη , ένα πρόστιμο σε πεζό,  τρία σε οδηγούς για άσκοπη μετακίνηση και τέσσερα σε οδηγούς για υπεράριθμους.
Ένας 29χρονος Πακιστανός, συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.
Ο   αλλοδαπός κατελήφθη να κινείται πεζή και σε έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία βάρους  3,93 γρ.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση