Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Γραφική ύλη και ασυρμάτους πρόσφερε εταιρεία στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας
Γραφική ύλη και ασυρμάτους πρόσφερε εταιρεία στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Γραφική ύλη και ασυρμάτους πρόσφερε εταιρεία στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Γραφική ύλη και ασυρμάτους προσέφερε σήμερα η εταιρεία στη Διεύθυνση Αστυνομίας .

Από την πλευρά του ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ι. Τόλιας ευχαρίστησε τον διευθυντή της Αριστοτέλη Τσιλικάκη και την εταιρεία για την προσφορά γραφικής ύλης (μελανάκια, 4 χαρτί, φάκελοι), καθισμάτων για γραφεία και οκτώ ασυρμάτων.

Ο κ. Τόλιας είπε: «Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, υπάρχουν που βοηθούν την Αστυνομία. Αυτό μας ευχαριστεί, γιατί έχουμε προβλήματα και στη γραφική ύλη και σε θέματα αυτοκινήτων και προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε οποιαδήποτε προσφορά».

Οι οκτώ ασύρματοι οι οποίοι είναι σύγχρονοι θα δοθούν από δύο στο .Τ. .Ιωνίας, στο .Τ. Αλμυρού, στο Α.Τ. Βελεστίνου και στο Α.Τ. Περιφέρειας για να βοηθήσουν την αστυνόμευση.

Ο διευθυντής της ΙΝΤΕΡΚΑΤ δήλωσε ότι πρόκειται για τεχνική εταιρεία, η οποία στη Μαγνησία είναι συνεργάτες της Lafarge κι ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο για την αποδοχή της προσφοράς. «Πρόκειται για μια οικογενειακή τεχνική εταιρεία και θέλουμε να μείνουμε χρόνια στη Μαγνησία. Προσπαθούμε να βοηθάμε τις τοπικές κοινωνίες ξεκινώντας από την » ανέφερε χαρακτηριστικά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ξεκίνησαν χθες οι Ημέρες Μουσικής στον Βόλο #ΗμέρεςΜουσικής - https://t.co/p39hA78Ww6 -

  • Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας άγριας ζωής της λίμνης Κάρλα - https://t.co/qX88hpeVpO… -

  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου Ευξεινούπολη –Νεοχωράκι –Νεράιδα –Ανθότοπος - https://t.co/TuC5GOUtNO -

"Αλιεύοντας" την είδηση