Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Γονείς ξεφτίλισαν το πρωτάθλημα κορασίδων στο μπάσκετ
Γονείς ξεφτίλισαν το πρωτάθλημα  κορασίδων στο μπάσκετ

Γονείς ξεφτίλισαν το πρωτάθλημα κορασίδων στο μπάσκετ


Σκηνές …απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο κλειστό της Νέας Ιωνίας Βόλου, κατά την μεσημεριανή , όπου φιλοξενήθηκε το Κορασίδων.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Φάρος Κερατσινίου κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για να γίνει η απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα των «πρασίνων», γονείς των κοριτσιών πιάστηκαν στα χέρια για μερικά λεπτά και «έπαιξαν ξύλο» μπροστά στα απορημένα και τρομοκρατημένα κορίτσια τους.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) εξέφρασε τον αποτροπιασμό του και σε ανακοίνωσή του τονίζει: «Την που σε πολλές της Ελλάδος διεξάγονται τουρνουά 3Χ3 και τα παιδιά μπαίνουν στον αθλητισμό και ιδιαίτερα σε ένα άθλημα το οποίο έχει φέρει τις περισσότερες επιτυχίες στη χ μας, υπάρχουν κάποιοι που αμαυρώνουν την εικόνα του. Κάποιοι που δεν υπάρχουν λέξεις για να τους χαρακτηρίσουμε και οι οποίοι ΔΕΝ πρέπει να πατούν το πόδι τους στα γήπεδα. Στον Σύνδεσμο, είμαστε συγκλονισμένοι από τα που εκτυλίχθηκαν στο Πανελλήνιο . Γονείς με τέτοια συμπεριφορά, δεν αξίζει να βρίσκονται στα γήπεδα. Αν τους άρεσε η εικόνα των παιδιών τους που έκλαιγαν, τότε τους δίνουμε συγχαρητήρια. Και επειδή υπάρχει και η όμορφη πλευρά του αθλητισμού, ο ΠΣΑΚ συγχαίρει όλα τα κορίτσια για τη συμμετοχή και το παράδειγμα που έδειξαν ακόμη και σε μεγαλύτερους τους».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση