Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Γλίτωσε σχεδόν 100 χρόνια φυλακή Βολιώτης αυτοκινητιστής!
Γλίτωσε σχεδόν 100 χρόνια φυλακή Βολιώτης αυτοκινητιστής!

Γλίτωσε σχεδόν 100 χρόνια φυλακή Βολιώτης αυτοκινητιστής!

“Σκόντο” ενός σχεδόν… αιώνα έκανε στην ποινή ενός 40χρονου Βολιώτη αυτοκινητιστή, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, επιβάλλοντας του κάθειρξη 17 ετών, ενώ πρωτόδικα είχε τιμωρηθεί από το Μονομελές Εφετείο της συμπρωτεύουσας με 116 χρόνια φυλακή!

Ο άνδρας που εκτίει την ποινή του στις φυλακές Διαβατών, αφού είναι έγκλειστος για περισσότερα από πέντε χρόνια σε σωφρονιστικό κατάστημα και αναμένεται σύντομα να αποφυλακιστεί, βαρύνονταν με την κατηγορία της διευκόλυνσης στη διακίνηση παράνομων μεταναστών.

Πρωτόδικα το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης του είχε επιβάλλει πολύ βαριά ποινή 116 ετών για τη μεταφορά συνολικά 55 παράνομων μεταναστών που ήταν κρυμμένοι σε ειδική κρύπτη του φορτηγού.

Χθες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκανε δεκτό τον ισχυρισμό της υπεράσπισης που διατύπωσε ο συνήγορος του Αθ. Χαρμάνης, για την επιβολή συνολικής ποινής, η οποία έφτασε τα 17 χρόνια κάθειρξης.

Ο 40χρονος μετέφερε στο φορτηγό του τους 55 παράνομους μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων, (Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Αφγανιστάν), και είχε ξεκινήσει από την Αθήνα με κατεύθυνση χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, αλλά συνελήφθη στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, από αστυνομικούς που πραγματοποίησαν έλεγχο στο όχημα του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαχείριση και επαναχρησιμοποίηση των δομικών αποβλήτων - https://t.co/htfHLpDEdO -

  • Να επιδοτηθούν οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων για την αγορά του προγράμματος έκδοσης ηλεκτρονικών αποδείξεων… - https://t.co/u62Hk3kCOL -

  • Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος σε γυναίκες του Βόλου - https://t.co/nmQ7lLM2Rm -

"Αλιεύοντας" την είδηση