Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Γλίτωσε σχεδόν 100 χρόνια φυλακή Βολιώτης αυτοκινητιστής!
Γλίτωσε σχεδόν 100 χρόνια φυλακή Βολιώτης αυτοκινητιστής!

Γλίτωσε σχεδόν 100 χρόνια φυλακή Βολιώτης αυτοκινητιστής!

“Σκόντο” ενός σχεδόν… ιών έκανε στην ποινή ενός 40χρονου Βολιώτη αυτοκινητιστή, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ς, επιβάλλοντας του κάθειρξη 17 ετών, ενώ πρωτόδικα είχε τιμωρηθεί από το Μονομελές Εφετείο της συμπρωτεύουσας με 116 χρόνια φυλακή!

Ο που εκτίει την ποινή του στις φυλακές Διαβατών, αφού είναι έγκλειστος για περισσότερα από πέντε χρόνια σε σωφρονιστικό κατάστημα και αναμένεται σύντομα να αποφυλακιστεί, βαρύνονταν με την κατηγορία της διευκόλυνσης στη παράνομων μεταναστών.

Πρωτόδικα το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων ς του είχε επιβάλλει πολύ βαριά ποινή 116 ετών για τη μεταφορά συνολικά 55 παράνομων μεταναστών που ήταν κρυμμένοι σε ειδική κρύπτη του φορτηγού.

Χθες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκανε δεκτό τον ισχυρισμό της υπεράσπισης που διατύπωσε ο συνήγορος του Αθ. Χαρμάνης, για την επιβολή συνολικής ποινής, η οποία έφτασε τα 17 χρόνια κάθειρξης.

Ο μετέφερε στο του τους 55 παράνομους διαφόρων εθνικοτήτων, (Μπαγκλαντές, Πακιστάν, ), και είχε ξεκινήσει από την Αθήνα με κατεύθυνση χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, αλλά συνελήφθη στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, από αστυνομικούς που πραγματοποίησαν έλεγχο στο όχημα του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση