Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Γλίτωσαν από θαύμα όταν Ι.Χ. έπεσε σε ρέμα 15 μέτρων
Γλίτωσαν από θαύμα όταν  Ι.Χ.  έπεσε  σε ρέμα 15 μέτρων

Γλίτωσαν από θαύμα όταν Ι.Χ. έπεσε σε ρέμα 15 μέτρων

Aπό θαύμα γλίτωσε νεαρό ζευγάρι από τη Λάρισα,που έπεσε σήμερα το πρωί με Ι.Χ. σε ρέμα 15 μ. μετά τις Μηλιές και βγήκε αλώβητο.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι , ενώ κατευθυνόταν από Μηλιές προς τον κάτω κλάδο Πηλίου, εξετράπη της πορείας του και αφού εκτινάχθηκε για 10 μέτρα, προσγειώθηκε σε ρέμα βάθους 15 μέτρων, χωρίς να πάθει το παραμικρό.

Το ατύχημα προκλήθηκε στις 9 σήμερα το πρωί, όταν το αυτοκίνητο κατευθυνόταν από Μηλιές προς τη γέφυρα του χειμάρρου Μπελεγρίνου και ο 37χρονος οδηγός, πιθανόν λόγω ολισθηρότητας, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, που έφυγε δεξιά και αφού διέγραψε πορεία περίπου 10 μέτρων στο κενό, «προσγειώθηκε» σε ρέμα βάθους 15 μέτρων.

Περαστικοί που αντιλήφθησαν το περιστατικό ειδοποίησαν την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, για να διαπιστώσουν ότι το νεαρό ζευγάρι είχε βγει από το αυτοκίνητο (μάρκας Toyota Yaris) χωρίς να πάθει το παραμικρό.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ατόμων για #απάτη #απάτη - https://t.co/1NDpabikJZ -

  • Συνεργασία Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Π.Θ. με το Αυστραλιανό ερευνητικό κέντρο S… - https://t.co/WqfqRvZ8br -

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Πανηγυρικός λόγος για την εκδήλωση «140 Χρόνια Ελεύθερη Θεσσαλία» - https://t.co/RXDZQmZXg9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση