Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Γλέντι και ψαρολιχουδιές απόψε στην Ψαράδικη Βραδιά στην Αγριά
Γλέντι και ψαρολιχουδιές απόψε στην Ψαράδικη Βραδιά στην Αγριά

Γλέντι και ψαρολιχουδιές απόψε στην Ψαράδικη Βραδιά στην Αγριά

Η δεύτερη μέρα της «52ης Ψαράδικης βραδιάς», θα γίνει απόψε Σάββατο 8 Αυγούστου στην Αγριά, με διοργανωτές τη Δημοτική Ενότητα Αγριάς και τον Γυμναστικό Σύλλογο Αγριάς.Πρόκειται για την «» που διοργανώνεται για 52η χρονιά.

Η αποψινή γιορτή στην θα γίνει με την ορχήστρα παραδοσιακής και λαϊκής ς (ΕΔΡΑΜΕ),με λαϊκό πανηγύρι με ζωντανή ορχήστρα, ψαρολιχουδιές και πολύ κέφι που θα διασκεδάσει κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι η Ψαράδικη Βραδιά στην Αγριά, χρονολογείται από το 1963, όταν με την πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγριάς, σε συν με την Περιηγητική Λέσχη Βόλου, εγκαινίασε την γιορτή προς τιμήν των ψαράδων της περιοχής.

Με αφορμή την Ψαράδικη Βραδιά, η Διεύθυνση Αστυνομίας , αποφάσισε την προσωρινή διακοπή της στην παραλιακή οδό Λεωφόρο Δημοκρατίας (Αγριά), από τη διασταύρωση της Λεωφόρου Δημοκρατίας με 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη διασταύρωση της Λεωφόρου Δημοκρατίας-Εθνικής Αντίστασης καθώς και την απαγόρευση της στάσης – στάθμευσης:
α) επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως και στις δυο πλευρές της οδού από τη διασταύρωση της με τη Λεωφ. Δημοκρατίας μέχρι της οδού ς

β) επί της οδού ς από την οδό 28ης Οκτωβρίου έως την οδό Εθνικής Αντιστάσεως, από 17.00 ώρα του Σαββάτου (8/8/2015) έως 06.00 ώρα, το πρωί της Κυριακής (9/8/2015), λόγω εκδήλωσης της ψαράδικης βραδιάς. Η κίνηση των οχημάτων από Βόλο προς Λεχώνια θα γίνεται μέσω των οδών Λεωφόρο Δημοκρατίας – 28ης Οκτωβρίου – Δράκειας – Εθνικής Αντίστασης – Λεωφόρο Δημοκρατίας – Λεχώνια.

Η κίνηση των οχημάτων από Λεχώνια προς Βόλο θα γίνεται μέσω των οδών Λεωφόρο Δημοκρατίας – Εθνικής Αντίστασης – – Αναπαύσεως – Λεωφόρο Δημοκρατίας – Βόλος.

Η οδός Εθνικής Αντιστάσεως από την οδό Δρακείας έως και την διασταύρωση με την οδό Λεωφόρο Δημοκρατίας θα είναι διπλής κατεύθυνσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση