Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Γλέντι και ψαρολιχουδιές απόψε στην Ψαράδικη Βραδιά στην Αγριά
Γλέντι και ψαρολιχουδιές απόψε στην Ψαράδικη Βραδιά στην Αγριά

Γλέντι και ψαρολιχουδιές απόψε στην Ψαράδικη Βραδιά στην Αγριά

Η δεύτερη μέρα της «52ης Ψαράδικης βραδιάς», θα γίνει απόψε Σάββατο 8 Αυγούστου στην Αγριά, με διοργανωτές τη Δημοτική Ενότητα Αγριάς και τον Γυμναστικό Σύλλογο «Θησέας» Αγριάς.Πρόκειται για την «Ψαράδικη Βραδιά» που διοργανώνεται για 52η χρονιά.

Η αποψινή γιορτή στην παραλία Αγριάς θα γίνει με την ορχήστρα παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής (ΕΔΡΑΜΕ),με λαϊκό πανηγύρι με ζωντανή ορχήστρα, ψαρολιχουδιές και πολύ κέφι που θα διασκεδάσει κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι η Ψαράδικη Βραδιά στην Αγριά, χρονολογείται από το 1963, όταν με την πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγριάς, σε συνεργασία με την Περιηγητική Λέσχη Βόλου, εγκαινίασε την γιορτή προς τιμήν των ψαράδων της περιοχής.

Με αφορμή την Ψαράδικη Βραδιά, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, αποφάσισε την προσωρινή διακοπή της στην παραλιακή οδό Λεωφόρο Δημοκρατίας (Αγριά), από τη διασταύρωση της Λεωφόρου Δημοκρατίας με 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη διασταύρωση της Λεωφόρου Δημοκρατίας-Εθνικής Αντίστασης καθώς και την απαγόρευση της στάσης – στάθμευσης:
α) επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως και στις δυο πλευρές της οδού από τη διασταύρωση της με τη Λεωφ. Δημοκρατίας μέχρι της οδού Δράκειας

β) επί της οδού Δράκειας από την οδό 28ης Οκτωβρίου έως την οδό Εθνικής Αντιστάσεως, από 17.00 του Σαββάτου (8/8/2015) έως 06.00 ώρα, το πρωί της Κυριακής (9/8/2015), λόγω εκδήλωσης της ψαράδικης βραδιάς. Η κίνηση των οχημάτων από Βόλο προς θα γίνεται μέσω των οδών Λεωφόρο Δημοκρατίας – 28ης Οκτωβρίου – Δράκειας – Εθνικής Αντίστασης – Λεωφόρο Δημοκρατίας – Λεχώνια.

Η κίνηση των οχημάτων από προς Βόλο θα γίνεται μέσω των οδών Λεωφόρο Δημοκρατίας – Εθνικής Αντίστασης – Ρήγα Φεραίου – Αναπαύσεως – Λεωφόρο Δημοκρατίας – Βόλος.

Η οδός Εθνικής Αντιστάσεως από την οδό Δρακείας έως και την διασταύρωση με την οδό Λεωφόρο Δημοκρατίας θα είναι διπλής κατεύθυνσης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση