Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Γιός γρονθοκόπησε τον πατέρα του Βόλο
Γιός γρονθοκόπησε τον πατέρα του Βόλο

Γιός γρονθοκόπησε τον πατέρα του Βόλο

Επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στο Βόλο, όταν ένας 24χρονος έβρισε και επιτέθηκε με γροθιές τον 65χρονο πατέρα του, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Ωστόσο ο  65χρονος κατηγορείται ότι απείλησε και εξύβρισε τον γιό του.

Αμφότεροι  συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου, μετά από μηνύσεις που έγιναν, ενώ η Αστυνομία ζητά την 67χρονη σύζυγο του 65χρονου και την 21 ετών νύφη του, διότι έβρισαν και απείλησαν τον 65χρονο άνδρα.

 

Στη 36χρονος μετά από στη . Ιωνία

Αναστροφή στην οδό Ελ. Βενιζέλου στη . Ιωνία,  επιχείρησε ένας 79χρονος οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να προκληθεί , όταν μοτοσικλέτα που οδηγούσε 36χρονος έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Το έγινε στις 23.30 χθες , με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά ο 36χρονος, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, φέροντας πολλαπλά τραύματα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου πήραν αίμα από τους δυο οδηγούν και ζήτησαν εξετάσεις από το Νοσοκομείο, συνέλαβαν τον 79χρονο οδηγό για πρόκληση σωματικών βλαβών, κρατήθηκε τη νύχτα και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 

Είχε ηχεία και ενισχυτή έξω από κατάστημα στη Ν. Αγχίαλο

Για διατάραξη κοινής ησυχίας συνελήφθη 32χρονος λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Ν.Αγχίαλο, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού.

Ο 32χρονος ιδιοκτήτης καφέ, έβγαλε έξω από το μαγαζί του η στερεοφωνική εγκατάσταση με ηχεία και ενισχυτή, προκαλώντας .

Τέλος, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη τα μεσάνυχτα στην Ανακασιά, 27χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα βάρους 0,3γρ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση