Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Για σωρεία κλοπών συνελήφθη  21χρονος αθίγγανος
Για σωρεία κλοπών συνελήφθη  21χρονος αθίγγανος

Για σωρεία κλοπών συνελήφθη  21χρονος αθίγγανος

Σωρεία κλοπών στο Βόλο και στη Λάρισα, διαπράχθηκαν με πρωταγωνιστή έναν 20χρονο αθίγγανο , που με συνεργό του από χθες το απόγευμα διέρρηξε στο Βόλο, έκλεψαν μοτοσικλέτα και μια πεζής, ενώ έκαναν απόπειρα διάρρηξης σε .

Στη συνέχεια, εγκατέλειψε το δίκυκλο «παπί» που είχε κλέψει, πήρε το αυτοκίνητό του και μια κοπέλα για παρέα, πήγε στη Λάρισα, όπου στη διάρκεια της νύχτας διέρρηξε τέσσερα καταστήματα, για να συλληφθεί τελικά από αστυνομικούς, ενώ κατηγορείται διακεκριμένες .

Όλα ξεκίνησαν στις 6.30 χθες το απόγευμα στη Ν. Ιωνία όταν ο 20χρονος, μαζί με άγνωστο συνεργό του διέρρηξαν σπίτι ιδιοκτησίας 59χρονης και έκλεψαν χρηματικό ποσό 170 € και – χρυσαφικά αξίας 3000 €.

Στη συνέχεια έκλεψαν μοτοσικλέτα – «παπί» που βρισκόταν σε σπίτι στη Ν. Ιωνία, για να κλέψουν την μιας 58χρονης ς, που περιείχε  ποσό 5 ε και προσωπικά της έγγραφα.

Στη συνέχεια οι δύο νεαροί προσπάθησαν να διαρρήξουν και δεύτερο σπίτι, αλλά όταν έσπασαν το τζάμι παραθύρου για να μπουν, έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή.

Στη συνέχεια και αφού εγκατέλειψαν την , ο 20χρονος πήρε για παρέα μια κοπέλα συνομήλική του και με το αυτοκίνητό του πήγαν στη Λάρισα.

Στη γειτονική πόλη ο νεαρός, που έχει εκτίσει ποινή ς για κλοπές, διέρρηξε χρωματοπωλείο, μίνι μάρκετ, πρατήριο καυσίμων και κατάστημα οπτικών, απ' όπου έκλεψε 1200 € και έξι α γυαλιά.

Κατά τη διάρρηξη του τελευταίου καταστήματος όμως, επί τόπου πήγαν περιπολικά με αστυνομικούς που συνέλαβαν τον νεαρό, που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Λάρισας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση