Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Για ψέματα κατηγορούν τη δημοτική αρχή οι κάτοικοι από τα Αστέρια Αγριάς
Για ψέματα κατηγορούν τη δημοτική αρχή οι κάτοικοι από τα Αστέρια Αγριάς

Για ψέματα κατηγορούν τη δημοτική αρχή οι κάτοικοι από τα Αστέρια Αγριάς

“Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει επανειλημμένα ο εκτελών χρέη δημάρχου Αθανάσιος Θεοδώρου στα ΜΜΕ, αλλά και στη δικαιοσύνη, το της κατασκευής του αντλιοστασίου στα Αστέρια Αγριάς, εφόσον δεν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, θα απενταχθεί. Με λύπη μας λοιπόν διαπιστώνουμε ότι μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, όχι μόνο δεν ολοκληρώθηκε το έργο, αλλά το πάρκο αυτό ομοιάζει ως «κρανίου τόπος».

Τα παραπάνω τονίζουν οι κάτοικοι από τα και η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία και προσθέτουν: “Οι κάτοικοι της περιοχής αυτής λυπούμαστε διπλά. Αφενός το όμορφο πάρκο μας είναι πλέον αγνώριστο, γεμάτο μηχανήματα, λάσπες και χώματα. Αφετέρου η του Παγασητικού, στην οποία θα συνέβαλε το έργο, δεν θα υπάρξει.

“Είμαστε βέβαιοι ότι η σοφή Δημοτική Αρχή του Δήμου μας θα βρει τρόπο να προστατεύσει τον Παγασητικό, πιθανόν φυσώντας τα λύματα ώστε να απομακρύνονται από τις ακτές και θα μετατρέψει, όπως έχει υποσχεθεί, το πάρκο μας σε παράδεισο, για να το χαιρόμαστε εμείς οι ιθαγενείς, οι οποίοι βέβαια, κατά την ευγενική Δημοτική μας Αρχή, είμαστε και μπαχαλάκηδες.

Αλλά δεν πειράζει, ας γίνουν όλα αυτά που έχει υποσχεθεί. Εμείς ως ιθαγενείς είμαστε ολιγαρκείς και φυσικά δε μας λείπει και το χιούμορ!” καταλήγουν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ματαιώνονται οι #παρελάσεις στη Θεσσαλία #παρελάσεις - https://t.co/EbO9Q9v8GU -

  • Εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Σερβίας στο Βελεστίνο #επέτειος28ηςΟκτωβρίου - https://t.co/0ZT3iOUwHp -

  • Εμβόλια: Πόσο αποτελεσματικός είναι ο συνδυασμός AstraZeneca με mRNA; #ΕμβόλιαMRNA - https://t.co/zMPcCfMI6X -

"Αλιεύοντας" την είδηση