Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Για κακούργημα 35χρονη Βολιώτισσα που έστειλε φωτογραφίες στην δουλειά του πρώην της
Για κακούργημα 35χρονη Βολιώτισσα που έστειλε φωτογραφίες στην δουλειά του πρώην της

Για κακούργημα 35χρονη Βολιώτισσα που έστειλε φωτογραφίες στην δουλειά του πρώην της

Ακριβά θα πληρώσει μια 35χρονη Βολιώτισσα τις τολμηρές από προσωπικές τους στιγμές που έστειλε στο εργασιακό περιβάλλον και στη νυν σύντροφο ενός 64χρονου εργαζόμενου σε επιχείρηση περιοδικού τύπου από την , καθώς διώκεται για παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την οποία προκλήθηκε και κατά τρίτου, κατηγορία που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η γυναίκα οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα ο οποίος της άσκησε την παραπάνω δίωξη, αλλά και για δύο ακόμα κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, και συγκεκριμένα της διατάραξης της οικογενειακής τάξης κατ' εξακολούθηση, και της απειλής κατ' εξακολούθηση.

Στη συνέχεια πέρασε το κατώφλι του ανακριτή, ζητώντας προθεσμία ώστε να προετοιμάσει την απολογία της για σήμερα.

Η 35χρονη συνελήφθη προχθές από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου στη Λάρισα, όπου εργαζόταν σε δημόσια υπηρεσία, μετά από που υπέβαλλε εις βάρος της ο 64χρονος κάτοικος ς με τον οποίο στο παρελθόν είχαν συνάψει μια σύντομη ερωτική σχέση.

Η γυναίκα φέρεται για λόγους αντεκσης μετά τη της σχέσης τους, αρχής γενομένης από τον περασμένο μήνα να έστελνε διάφορα μηνύματα και από προσωπικές τους στιγμές μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στην σύντροφο του 64χρονου και στον οικογενειακό του κύκλο.

Επίσης προχθές η φερόμενη ως δράστιδα έστειλε ανάλογες φωτογραφίες σε συναδέλφους του άνδρα στην επιχείρηση περιοδικού τύπου όπου εργάζεται, θίγοντας την αξιοπρέπεια του.

Έτσι ο 64χρονος υπέβαλλε εναντίον της στην Αστυνομία, και η  με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, εντόπισαν την νεαρή, η οποία και συνελήφθη στη Λάρισα.

Σημειώνεται ότι η 35χρονη σε περίπτωση που καταδικαστεί όταν γίνει η δίκη της, κινδυνεύει με κάθειρξη μέχρι 10 ετών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχθηκε τις πράξεις της, αποδίδοντας τις όμως σε λόγους αντεκδίκησης για τη άσχημη συμπεριφορά του παθόντα κατά της.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση