Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Για δεύτερη χρονιά πρωταθλήτρια στα age group η Νίκη Βόλου
Για δεύτερη χρονιά πρωταθλήτρια στα age group η Νίκη Βόλου

Για δεύτερη χρονιά πρωταθλήτρια στα age group η Νίκη Βόλου

Γι δεύτερη χρονιά το κολυμβητικό τμήμ της Νίκης Βόλου, αναδείχθηκε πρωτ των Κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α' και Β'.Η Νίκη Βόλου συγκέντρωσε συνολικά 1.150 βαθμούς κατακτώντας συνολικά 21 μετάλλια και συγκεκριμένα επτά χρυσά, επτά αργυρά και επτά χάλκινα.

Να σημειωθεί ότι εκτός από πρωταθλήτρια των age group, η Νίκη Βόλου, κατέκτησε το πρωτάθλημα και στα αγόρια της κατηγορίας.

Αποτελέσματα τελευταίας ημέρας

Γιώργος Ιωαννίδης 2η θέση και αργυρό μετάλλιο 400m EΛΕΥΘΕΡΟ

Ιωάννης Θεοδοσόπουλος 7η θέση στα 400m EΛΕΥΘΕΡΟ

Σοφία Γκέκα 10η θέση στα 100μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Νικόλαος Κουκουσέλης 10η θέση στα 100μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Βαρβάρα Αντωνίου 14η θέση στα 200m ΥΠΤΙΟ

Χρήστος Στύλας 14η θέση στα 100μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

Απόστολος Κοντοβάς 15η θέση στα 100μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

1η θέση και στα 4 x 200m ΕΛΕΥΘΕΡΟ (ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ –  ΚΟΝΤΟΒΑΣ ΑΠΟΛΟΣ – ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ –  ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)

4η θέση 4Χ100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ mixed (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΓΑ ΣΟΦΙΑ)

Για ακόμη μία χρονιά ένα περιφερειακό ερασιτεχνικό σωματείο, καταφέρνει να βρεθεί στο υψηλότερο βάθρο της πανελλήνιας κατάταξης, ανταγωνιζόμενο στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας, κολυμβητικά “μεγαθήρια” σε όλη την επικράτεια.

Το τμήμα ς του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και τις προσπάθειες που κατέβαλαν, όπως και τους , τον αρχιπροπονητή της αγωνιστικής Δημήτρη Αδαμόπουλο, τον προπονητή Αχιλλέα Βλιώρα, καθώς και τους κ.κ. Μάρκο Μανταλούφα και Στάθη Μέμο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους για την αστείρευτη ψυχολογική υποστήριξη στους αθλητές σε όλη αυτή την προσπάθεια τη φετινή χρονιά που ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, αλλά πάνω απ' όλα με ηθική ικανοποίηση για την τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε απ' όλους.

Ο αγωνιστικός πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά για το τμήμα ς και χρέος όλων μας είναι να τον διατηρήσουμε και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, με σεβασμό πρώτα απ' όλα στους αθλητές .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση