Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Γαλάζιες Σημαίες στις ακτές του Δήμου Βόλου
Γαλάζιες Σημαίες στις ακτές του Δήμου Βόλου

Γαλάζιες Σημαίες στις ακτές του Δήμου Βόλου

Πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι των ακτών του Δήμου Βόλου, που εντάσσονται στο πρόγραμμα Βράβευσης με 2015 της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν αυτές συμμορφώνονται με τις απατήσεις και προϋποθέσεις του προγράμματος.

Από τους ελέγχους προέκυψε η άριστη οργάνωση των ακτών και οι ποιοτική λειτουργία τους προς τους λουόμενους. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του ελέγχου όπως ανακοινώθηκαν στο Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου περιγράφονται στο ενημερωτικό έγγραφο, που παρουσιάζεται παρακάτω αυτούσιο:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά την του εθελοντή επιθεωρητή στις ακτές, που διαχειρίζεται ο Δήμος Βόλου την Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015, παραλάβαμε τις αξιολογήσεις και το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Από τον έλεγχο του υλικού και την εισήγηση του επιθεωρητή προκύπτει ότι οι ακτές του Δήμου Βόλου πληρούν τα του προγράμματος «».

Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για το υψηλό επίπεδο συμμόρφωσης των ακτών σας με τα του προγράμματος. Το επίπεδο οργάνωσης, αλλά και η των ακτών σας αποτελούν πρότυπο οργάνωσης και συγκαταλέγονται στις κορυφαίες δημοτικές ακτές, από τήρησης των κριτηρίων του προγράμματος «», για το 2015.

Με αυτήν την ευκαιρία θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από το επόμενο τεύχος του περιοδικού μας εγκαινιάζουμε μία νέα στήλη, στην οποία θα παρουσιάζουμε καλές πρακτικές στις βραβευμένες με ακτές.

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και την αποτελεσματικότητά σας, θα θέλαμε, εφόσον το επιθυμείτε, να μας αποστείλετε επιλεγμένο από εσάς φωτογραφικό υλικό από τις ακτές σας, καθώς και ένα σύντομο κείμενο στο οποίο θα παρουσιάζονται η πολιτική του Δήμου Βόλου σε σχέση με το και τον τουρισμό και η συσχέτιση της βράβευσης με αυτήν την πολιτική.

Τα παραπάνω αποτελέσματα επιβραβεύουν με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια που καταβάλλεται από το Τμήμα Τουρισμού και τις συνεργαζόμενες Διευθύνσεις του Δήμου για την ανάδειξη των τουριστικών πλεονεκτημάτων της περιοχής σε κάθε επισκέπτη και κάτοικο.

Θέλουμε επίσης να διαβεβαιώσουμε ότι η παραπάνω απολύτως θετική αξιολόγηση δεν προκαλεί εφησυχασμό αλλά αντίθετα δημιουργεί αυξημένη ευθύνη για ολοένα μεγαλύτερη προσπάθεια και συνεχώς πιο βελτιωμένα αποτελέσματα ως προς την λειτουργία των ακτών και εγρήγορση για την διαρκή αξιοποίηση των νέες ευκαιριών τουριστικής προβολής και ανάδειξης της περιοχής”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθησαν μη τηρώντας μέτρα προφύλαξης για τον κορωναϊό #κορωναϊός - https://t.co/O4mjZMBaED -

  • Η 11η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στον Βόλο - https://t.co/af81X7W6PU… -

  • Έχασε τη ζωή του ενώ περπατούσε #νεκρόςάνδρας - https://t.co/4viIiG64Yk -

"Αλιεύοντας" την είδηση