Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Φυλάκιση τεσσάρων ετών για κλοπές σε 36χρονο Πηλιορείτη
Φυλάκιση τεσσάρων ετών για κλοπές σε 36χρονο Πηλιορείτη

Φυλάκιση τεσσάρων ετών για κλοπές σε 36χρονο Πηλιορείτη

Ακριβά πλήρωσε τη σε ρτοποιείο του Βόλου ένς 36χρονος, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και καταδικάστηκε με φυλάκισης 4 ετών, διότι κρίθηκε υπότροπος για έξι από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου, αφού είχε διαρρήξει τα ξημερώματα αρτοποιείο στο Βόλο και έκλεψε από την ταμειακή μηχανή 50 €.

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου αποδείχτηκε ότι από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο είχε συλληφθεί άλλες πέντε φορές για σε καταστήματα, απ' όπου έκλεψε μικροποσά.

Μέχρι σήμερα οι ποινές που του επιβαλλόταν είχαν ανασταλτικό χαρακτήρα, αλλά το δικαστήριο δεν δέχτηκε τις δικαιολογίες που προέβαλε και τον καταδίκασε σε φυλάκισης 4 ετών, χωρίς δυνατότητα μετατροπής και έφεσης, που σημαίνει ότι θα πάρει το δρόμο για τις .

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος που κατάγεται από χωριό του Ανατολικού Πηλίου και μένει και στο Βόλο, καταδικάστηκε μόνο για την στο αρτοποιείο την οποία όμως δεν ομολόγησε.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση