Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Φυλάκιση ενός έτους σε δραπέτη της Κασσαβέτειας που είναι άφαντος
Φυλάκιση ενός έτους σε δραπέτη της Κασσαβέτειας που είναι άφαντος

Φυλάκιση ενός έτους σε δραπέτη της Κασσαβέτειας που είναι άφαντος

Την ελευθερία του απολαμβάνει 43χρονος Αλβανός δραπέτης των αγροτικών φυλακών Κασσαβέτειας, ο οποίος παραμένει άφαντος από τον Ιούλιο του , όταν και το έσκασε, την στιγμή που ήταν καταδικασμένος σε κάθειρξη για σοβαρά αδικήματα, όπως η ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Προχθές το Μονομελές Πλημμελειοδικείο τον καταδίκασε για τη διαφυγή του σε φυλάκιση 12 μηνών μετατρέψιμη προς 5€ την ημέρα, και σε περίπτωση που εντοπιστεί θα πρέπει να οδηγηθεί και πάλι πίσω στη .

Ο κατηγορούμενος στην Κασσαβέτεια βρίσκονταν σε καθεστώς ημιελεύθερης διαβίωσης, ενώ του είχε ανατεθεί η εργασία του βοσκού και έτσι βρήκε την ευκαιρία τον Ιούλιο του να δραπετεύσει, χωρίς να έχει γίνει κατορθωτό να εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

Ο 43χρονος εξέτιε συνολική 15 ετών και 11 μηνών, που του είχε επιβάλλει το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία, και για παραλαβή δέματος με ναρκωτικά.

Σημειώνεται ότι ο δραπέτης είχε φυλακιστεί λίγο μετά το 2000 και ήταν στα τελειώματα της ς του.

Ακόμη, το ίδιο Δικαστήριο καταδίκασε σε φυλάκιση 6 μηνών προς 5 € την ημέρα, ερήμην, έναν 33χρονο Πομάκο, με κατ από το Διδυμότειχο του Έβρου, για παραβίαση των όρων άδειας που πήρε από το κατάστημα κράτησης νέων Κασσαβέτειας.

Ο , τον Αύγουστο του 2016 πήρε άδεια 6 ημερών από τις , αλλά δεν εμφανίστηκε στο Α.Τ. Διδυμοτείχου, όπως όριζαν οι όροι της άδειας, ενώ την επόμενη μέρα συνελήφθη στην περιοχή και κρατείται στις Κασσάνδρας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση