Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Φθορές στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Βόλο
Φθορές στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Βόλο

Φθορές στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Βόλο

Φθορές στο της ΝΔ στο Βόλο προκάλεσαν άγνωστοι χθες  περί τη 1.00 τα ξημερώματα.

Περίπου  30 γνωστοί-άγνωστοι ενδεδυμενοι με τον  μανδύα  των αγανακτισμένων επιτέθηκαν στο κεντρικό προεκλογικό γραφείο της ΔΕΕΠ ς στην του με λοστούς καταστρέφοντας στο διάβα τους ιδιωτικές περιουσίες, ενώ την
ίδια στιγμή μέσα στο προεκλογικό γραφείο βρισκόταν στέλεχος της ς .

Μάλιστα δεν τους έφτανε η πράξη …ηρωισμού με τις κουκούλες και προχώρησαν και σε μέλους της ΔΕΕΠ Μαγνησίας που προσπάθησε να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Με αφορμή τους βανδαλισμούς η ΔΕΕΠ Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: “Η επίθεση θρασύδειλων κουκουλοφόρων στο της Νέας Δημοκρατίας στον Βόλο, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, είναι μία ακόμη απόδειξη ότι οι μπαχαλάκηδες στην Ελλάδα του 2023 πιέζονται και απομονώνονται από τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Οι ψευδοεπαναστάτες έβγαλαν το μένος τους και τον χουλιγκανισμό τους στις τζαμαρίες του εκλογικού κέντρου μας. Με βαριοπούλες και λοστάρια, ομάδα 30 κουκουλοφόρων έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της υπεύθυνης των γραφείων και ενός νεαρού μέλους μας. Γαλουχημένοι με θολές ιδέες ς και παρανομίας έπραξαν το μόνο που γνωρίζουν καλά: κουκούλα, βαριοπούλα και καταστροφή.

Κανέναν δεν φοβίζουν και κανέναν δεν πτοούν.

Στις συγκεκριμένες πρακτικές και «ιδεολογίες» οι πολίτες απάντησαν αποστομωτικά στις εκλογές της 21ης Μαΐου και θα θέσουν οριστικά στο περιθώριο την ασυδοσία και την ανομία στις 25 Ιουνίου.

Εμείς θα συνεχίσουμε σταθερά και αταλάντευτα να πορευόμαστε στον δρόμο του πολιτικού πολιτισμού, του διαλόγου και της σύγκρισης πεπραγμένων, προγραμμάτων και ιδεών με το βλέμμα στο αύριο.

, Δυνατά, Τολμηρά, Μπροστά.”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση