Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Φρίκη στο Βόλο: Πατέρας φέρεται να ασελγούσε για τουλάχιστον έξι μήνες στην 10χρονη κόρη του
Φρίκη στο Βόλο: Πατέρας φέρεται να ασελγούσε για τουλάχιστον έξι μήνες στην 10χρονη κόρη του

Φρίκη στο Βόλο: Πατέρας φέρεται να ασελγούσε για τουλάχιστον έξι μήνες στην 10χρονη κόρη του

Σοκάρει την κοινωνία του Βόλου η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 10χρονου περίπου κοριτσιού, από τον ίδιο της τον πατέρα, ηλικίας περίπου 35χρονών, ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες φέρεται να ασελγούσε στο του, για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών, στο σπίτι της ς στο Βόλο, εκμεταλλευόμενος την απουσία της συζύγου του για δουλειά.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε όταν ο 12χρονος περίπου, γιος του φερόμενου ως δράστη, είδε τον πατέρα του να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις κατά της αδελφής του για ακόμα μια φορά.

Τότε ανέφερε το τι είδε σε ένα από τα δωμ του σπιτιού στην 30χρονη περίπου του, η οποία έμεινε άναυδη από την εξιστόρηση των γεγονότων.

Η γυναίκα υπέβαλλε εις βάρος του συζύγου της, και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η Εισαγγελία του Βόλου διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα των καταγγελιών, ενώ ελήφθησαν τόσο από τη , όσο και από τον αδελφό και την 10χρονη μαθήτρια.

Μετά την ολοκλήρωση της, σχηματίστηκε σε βάρος του άνδρα δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας στον ανακριτή Βόλου, κατηγορούμενος για δύο και συγκεκριμένα για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ' εξακολούθηση, κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σημειώνεται ότι και οι δύο κατηγορίες επισύρουν κάθειρξης από 10 έως και 20 χρόνια.

Ο Βολιώτης πατέρας που δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, εργάζονταν και φέρεται να προέβη σε αυτές τις πράξεις κατά την διάρκεια απουσίας της συζύγου του, η οποία έλειπε για ώρες από το σπίτι για λόγους δουλειάς.

Ο 12χρονος γιος της ς είχε από καιρό αντιληφθεί το τι έκανε ο πατέρας του στην αδελφή του, αλλά αποφάσισε το τελευταίο διάστημα να τα αποκαλύψει όλα στη μητέρα του.

Τονίζεται ότι το 10χρονο παιδί πέρασε από ιατροδικαστική εξέταση, ενώ πλέον ο 35χρονος μέχρι να ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία, βρίσκεται μακριά από την οικογενειακή εστία, μετά από νομικές ενέργειας στις οποίες προέβη η Βολιώτισσα σύζυγος του.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση