Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Φραστική επίθεση Αχ. Μπέου κατά του προέδρου του Γηροκομείου Π. Πάνου
Φραστική επίθεση  Αχ. Μπέου κατά του προέδρου του Γηροκομείου  Π. Πάνου

Φραστική επίθεση Αχ. Μπέου κατά του προέδρου του Γηροκομείου Π. Πάνου

Φρστική επίθεση κατά του προέδρου του Γηροκομείου Βόλου Π. Πάνου, κατά των προηγούμενων δημοτικών αρχών και δημοσιογράφων εξαπέλυσε ο τελών εν αργία, αιρετός δήμαρχος, Αχ. σε συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο και τόνισε ότι δήμαρχος είναι αυτός.

“Δήμαρχος Βόλου είναι αυτός που εκλέγεται από το λαό, άσχετα αν τέθηκα σε αργία λόγω ενός φωτογραφικού κι αντισυνταγματικού Νόμου» και καθήκοντα δημάρχου εκτελεί ο αντιδήμαρχος Θαν. Θεοδώρου, είπε χρακτηριστικά κι εξήγησε ότι η παρουσία του στο Δημαρχείο του Βόλου, διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του Δήμου και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα πλειοψηφίας είναι ενωμένη και χωρίς ιδιοτέλειες και σκοπιμότητες η Δημοτική Αρχή θα ολοκληρώσει τα έργα που βρίσκονται σε τέλμα.

Ο ίδιος έκανε λόγο για μια “ξεπερασμένη σαπίλα, που κάποιοι εξυπηρετούσαν πολιτικά συμφέρονται και λυμαίνονταν τα ταμεία του Δήμου κι άρχισε ένας πόλεμος με αηδίες για πράγματα που δεν υφίσταται και πρόσθεσε: ” Ποιος Νόμος απαγορεύει και ποιοι από τους αριστερούς του κ… που κυβερνούν, απαγορεύουν σε έναν πολίτη να βρεθεί στο Δημαρχείο και να μιλήσει; Τους πειράζει που η Δημοτική Αρχή κάνει το έργο της; Αυτή η ομάδα είναι ενωμένη σαν μια γροθιά. Δεν μπα να έχουν τον Πουλάκη ή τον Περισταράκη; Υπάρχουν Νόμοι. Εγώ θα είμαι στο Δημαρχείο και θα συνεργάζομαι με συμβούλους. Είπαμε, όσοι έχουν πρόβλημα ξύδι μέχρι το 2019. Είναι βρωμιάρηδες κι ελεεινοί κι ο κόσμος τους έστειλε σπίτι τους».

Ο Αχ. επιτέθηκε και στον πρόεδρο του Γηροκομείου, λέγοντας ότι αυτοί που τον πολεμάνε «ενεργοποίησαν ένα καινούργιο φρούτο τον Παύλο Πάνο» και συμπλήρωσε: «Παραιτήθηκε και μετά ανακάλεσε. Δεν είχε δουλειά ο κόσμος, να ασχολείται με τον εμπορικό γαμπρό». Ο σε αργία δήμαρχος δήλωσε ότι ήρθε καταγγελία στο γραφείο του την οποία και διαβίβασε στην Εισαγγελία, ενώ πρόσθεσε «Μετά από 1,5χρονο ήρθε να κάνει καταγγελία. Από την συναυλία του Ρέμου που έδωσε ο καλλιτέχνης, δόθηκαν στο Γηροκομείο περίπου 7.500 ευρώ. Από άλλες συναυλίες, το Γηροκομείο έπαιρνε φασόλια και ρύζι».

Όσον αφορά σε καταγγελίες ότι λείπουν παραστατικά, ο τελών εν αργία ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος Βόλου δεν είχε καμία εμπλοκή, παρά μόνο στο ότι ο ίδιος επειδή γνωρίζει τον Αντώνη Ρέμο έπεισε τον καλλιτέχνη να δώσει τη συναυλία. «Αν έπρεπε να μαζέψουν παραστατικά από μουσικούς, κ.ά. ήταν δουλειά του Γηροκομείου. Αλλά να θέλει το φρούτο της κοινωνίας Παύλος Πάνος να ρίξει μομφή. Όσα χαλάμε εμείς για πουρμπουάρ σε ένα μήνα, αυτός τα βγάζει σε ένα χρόνο. Να μας πει πόσους καλλιτέχνες προσέγγισε. Ο κ. Πάνος δεν έκανε καλά την δουλειά του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το ποσό των 20.000 ευρώ από τη συναυλία και ποιος το παρέλαβε, απάντησε ότι τα της συναυλίας συγκεντρώθηκαν από συνεργάτιδα του Ρέμου και τη δεύτερη φορά που έγινε η συναυλία (καθώς τη πρώτη ακυρώθηκε λόγω βροχής) δόθηκαν τα για να πληρωθούν οι μουσικοί κ.ά. και τα υπόλοιπα δόθηκαν στο Γηροοκομείο.

Ο ίδιος είπε ακόμη ότι αθλιότητες δε τον αγγίζουν και επιτέθηκε φραστικά κατά τριών δημοσιογράφων , οι οποίοι-όπως είπε- γράφουν αναλήθειες και με «σύμμαχο» «τον Πουλάκη, θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα, όπως με την επίτροπο. Για θέματα καθημερινότητας η επίτροπος προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στις του Δήμου για να μην υπάρχει ροή. Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει σκοπιμότητα κι απλά θέλει να είναι τυπική η επίτροπος».

Τέλος για τα οικνομικά του Δήμου αναφέρθηκε στην κατάσταση που παρέλαβε ο Δήμος 1/9/2014 λέγοντας ότι παρέλαβε στα ταμεία 6.150.000 ευρώ και 3.800.000 ευρώ τιμολόγια που δεν είχαν πληρωθεί. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στις 31/12/2015, ο Δήμος είχε στα ταμεία του 10.500.000 ευρώ και ξεχρεώθηκαν τιμολόγια συνολικού ποσού 3 εκ. ευρώ κι απομένουν, άλλες 800.000 να αποπληρωθούν σε τιμολόγια.

Μάλιστα άσκησε κριτική στις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές λέγοντας ότι «Εμείς δε λέμε για μεγάλα έργα, αλλά έρχονται κι αυτά. Πλέον οι λειτουργούν. Σκοπός των προηγούμενων ήταν οι διορισμοί και οι πολιτικές σκοπιμότητες κι έχουν βάλει σε εργολα και τα σκουπίδια της δημοσιογραφίας. Στις θέσεις εξουσίας υπάρχει κύκλος. Η Δημοτική Αρχή τηρεί το Νόμο κατά γράμμα. Το Δημαρχείο είναι ανοιχτό για τους πολίτες. Τους τελειώσαμε τους αριστερούς του κ… Ο λαός γνωρίζει τα προσωπικά μου προβλήματα και με εξέλεξε. Είμαστε απλοί άνθρωποι εμείς».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση