Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Φράγμα σε πλειστηριασμούς από φορείς και πολίτες
Φράγμα σε  πλειστηριασμούς  από φορείς και πολίτες

Φράγμα σε πλειστηριασμούς από φορείς και πολίτες

Την είσοδο του Ειρηνοδικείου Βόλου “έφρξν” από τις 15.30 έως τις 17.00 εκπρόσωποι φορέων και μέλη των «Πολιτών Ενάντια στους Πλειστηριασμούς και στις Κατασχέσεις», εμποδίζοντας τη διαδικασία που γίνεται κάθε Τετάρτη στα Δικαστήρια του Βόλου.

Σήμερα και πάλι έξω από τα Δικαστήρια συγκεντρώθηκαν αρκετές δεκάδες εκπροσώπων φορέων, των πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς, της ΛΑΕ, της «Πλεύσης Ελευθερίας», του ΕΠΑΜ και άλλων συλλογικοτήτων, που εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι βγαίνουν περιουσίες συμπολιτών στο σφυρί από τις .

Οι παρευρισκόμενοι κατήγγειλαν την εν κρυπτώ διαδικασία που ακολουθείται κάθε Τετάρτη, τονίζοντας ότι δεν αναρτάται πινάκιο με τις υποθέσεις και η όλη διαδικασία γίνεται στη «λούφα».

σήμερα τες έξω από τα Δικαστήρια ήταν-μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αριστ. Μπασδάνης, της Μ Τρ. Πλαστάρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών καφετεριών, μπαρ και ς Ι. , ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος της ΛΑΕ Κ. Δελημήτρος, εκ μέρους της «Πλεύσης Ελευθερίας» ο Ι. Κάϊρας και ο πρόεδρος των οσοκομειακών ιατρών . Χαυτούρας.

pleistiriasmoi2pleistiriasmoi1-2

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση