Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Φράγμα σε πλειστηριασμούς από φορείς και πολίτες
Φράγμα σε  πλειστηριασμούς  από φορείς και πολίτες

Φράγμα σε πλειστηριασμούς από φορείς και πολίτες

Την είσοδο του Ειρηνοδικείου Βόλου “έφραξαν” από τις 15.30 έως τις 17.00 εκπρόσωποι φορέων και μέλη των «Πολιτών Ενάντια στους Πλειστηριασμούς και στις Κατασχέσεις», εμποδίζοντας τη διαδικασία που γίνεται κάθε Τετάρτη στα Δικαστήρια του Βόλου.

Σήμερα και πάλι έξω από τα Δικαστήρια συγκεντρώθηκαν αρκετές δεκάδες εκπροσώπων φορέων, των πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς, της ΛΑΕ, της «Πλεύσης Ελευθερίας», του ΕΠΑΜ και άλλων συλλογικοτήτων, που εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι βγαίνουν περιουσίες συμπολιτών στο σφυρί από τις τράπεζες.

Οι παρευρισκόμενοι κατήγγειλαν την εν κρυπτώ διαδικασία που ακολουθείται κάθε Τετάρτη, τονίζοντας ότι δεν αναρτάται πινάκιο με τις υποθέσεις και η όλη διαδικασία γίνεται στη «λούφα».

σήμερα παρόντες έξω από τα Δικαστήρια ήταν-μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αριστ. Μπασδάνης, της ΟΕΒΕΜ Τρ. Πλαστάρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών καφετεριών, και εστίασης Ι. Γρηγορίου, ο πρώην του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος της ΛΑΕ Κ. Δελημήτρος, εκ μέρους της «Πλεύσης Ελευθερίας» ο Ι. Κάϊρας και ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Ν. Χαυτούρας.

pleistiriasmoi2pleistiriasmoi1-2

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση