Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Φωτιά σε εργατική πολυκατοικία στον Ξηρόκαμπο Νέας Ιωνίας
Φωτιά σε εργατική πολυκατοικία στον Ξηρόκαμπο  Νέας Ιωνίας

Φωτιά σε εργατική πολυκατοικία στον Ξηρόκαμπο Νέας Ιωνίας

Μια νεαρή απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες

Φωτιά σε πολυκατοικία στη περιοχή του Ξηροκάμπου στη στις 6.25 το απόγευμα και σήμανε συναγερμός στην που έσπευσε στο σημείο με τέσσερα επανδρωμένα οχήματα με 14 πυροσβέστες   και απεγκλώβισαν μια νεαρή γυναίκα .

Η νεαρή  βρισκόταν στο διαμερίσματος στις εργατικές κατοικίες στον Ξηρόκαμπο στη Ν.Ιωνία, ενώ στο διαμέρισμα  διαμένουν τρία άτομα, η γυναίκα που απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες και δύο άντρες που έλειπαν.

Οι πυροσβέστες   περιόρισαν και κατέσβησαν άμεσα τη φωτιά, ενώ στο συμβάν βρέθηκε και ο διοικητής της Π.Υ , αντιπύραρχος Χαρ. Πόζογλου,ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η φωτιά προκάλεσε μεγάλες ζημιές μέσα στο διαμέρισμα, αλλά  η άμεση επέμβαση των πυροσβεστών απέτρεψε την επέκταση των φλογών  σε παρακείμενα διαμερίσματα.

Ο διοικητής της Π.Υ. Χαρ. Πόζογλου ανέφερε:”Ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας για πυρκαγιά σε διαμέρισμα κι ήταν άμεση η κινητοποίηση με τέσσερα οχήματα και 14 άτομα. Από την φωτιά, προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές.Σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγουμε, κατά την που επιχείρησαν οι άντρες για την κατάσβεση της φωτιάς, υπήρχε μια γυναίκα νεαρής ηλικίας στο την οποία κι απεγκλωβίσαμε  άμεσα και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο .

Οι πληροφορίες μας λένε ότι έμεναν τρία άτομα στο διαμέρισμα και οι δύο ήταν απέξω. Η φωτιά δεν έχει σύνορα, αλλά λόγω της άμεσης επέμβασης της πυροσβεστικής, η φωτιά κατασβέστηκε και δεν επεκτάθηκε”.

Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της , ενώ δεν έχουν   γίνει γνωστές  οι συνθήκες που προκλήθηκε η φωτιά κι από ποιο χώρο του διαμερίσματος ξεκίνησε, καθώς πολλά είναι τα σενάρια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση