Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Φωτιά σε εργατική πολυκατοικία στον Ξηρόκαμπο Νέας Ιωνίας
Φωτιά σε εργατική πολυκατοικία στον Ξηρόκαμπο  Νέας Ιωνίας

Φωτιά σε εργατική πολυκατοικία στον Ξηρόκαμπο Νέας Ιωνίας

Μια νεαρή απεγκλώβισαν οι

Φωτιά σε πολυκατοικία στη περιοχή του Ξηροκάμπου στη Νέα Ιωνία στις 6.25 το απόγευμα και σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με τέσσερα επανδρωμένα οχήματα με 14    και απεγκλώβισαν μια νεαρή .

Η νεαρή  βρισκόταν στο μπάνιο διαμερίσματος στις εργατικές κατοικίες στον Ξηρόκαμπο στη Ν.Ιωνία, ενώ στο διαμέρισμα  διαμένουν τρία άτομα, η που απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες και δύο άντρες που έλειπαν.

Οι πυροσβέστες   περιόρισαν και κατέσβησαν άμεσα τη , ενώ στο συμβάν βρέθηκε και ο διοικητής της Π.Υ Βόλου, αύραρχος Χαρ. Πόζογλου,ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Η φωτιά προκάλεσε μεγάλες ζημιές μέσα στο διαμέρισμα, αλλά  η άμεση επέμβαση των πυροσβεστών απέτρεψε την επέκταση των φλογών  σε παρακείμενα διαμερίσματα.

Ο διοικητής της Π.Υ. Χαρ. Πόζογλου ανέφερε:”Ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας για πυρκαγιά σε διαμέρισμα κι ήταν άμεση η κινητοποίηση με τέσσερα οχήματα και 14 άτομα. Από την φωτιά, προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές.Σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγουμε, κατά την ώρα που επιχείρησαν οι άντρες για την κατάσβεση της φωτιάς, υπήρχε μια γυναίκα νεαρής ηλικίας στο σπίτι την οποία κι απεγκλωβίσαμε  άμεσα και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο Βόλου.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι έμεναν τρία άτομα στο διαμέρισμα και οι δύο ήταν απέξω. Η φωτιά δεν έχει , αλλά λόγω της άμεσης επέμβασης της πυροσβεστικής, η φωτιά κατασβέστηκε και δεν επεκτάθηκε”.

Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της , ενώ δεν έχουν   γίνει γνωστές  οι συνθήκες που προκλήθηκε η φωτιά κι από ποιο χώρο του διαμερίσματος ξεκίνησε, καθώς πολλά είναι τα σενάρια.

"Αλιεύοντας" την είδηση