Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Βόλου με τα χρώματα της ισπανικής σημαίας
Φωταγωγήθηκε  το Δημαρχείο Βόλου με τα χρώματα της ισπανικής σημαίας

Φωταγωγήθηκε το Δημαρχείο Βόλου με τα χρώματα της ισπανικής σημαίας

Σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης  προς τον ισπανικό λαό και ιδιαίτερα τους της Βαρκελώνης για την που βιώνουν με τα αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα, ο διερμηνεύοντας τα συναισθήματα των Βολιωτών προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση και  φωταγώγησε το με τα χρώματα της ισπανικής σημαίας.

Η Βαρκελώνη (στα καταλανικά και τα ισπανικά Barcelona, – Μπαρσελόνα και Μπαρθελόνα αντίστοιχα) είναι πόλη της Ισπανίας, πρωτεύουσα της Αυτοδιοικούμενης Περιφέρειας της Καταλωνίας.

Σήμερα αποτελεί τη δεύτερη σημαντικότερη πόλη του ισπανικού κράτους όσον αφορά τον πληθυσμό και την οικονομία μετά την Μαδρίτη.

Η μητροπολιτική της περιοχή έχει έναν πληθυσμό της τάξης των 5 εκατομμυρίων κατοίκων, από τα οποία τα 4,5 εκατομμύρια ζουν  ειδικότερα στους 36 δήμους της αστικής της περιοχής, κάτι που την κάνει τη μεγαλύτερη μητρόπολη του ευρύτερου μεσογειακού χώρου και οι κάτοικοί της ζητούν την ανεξαρτητοποίησή τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά στη Ρόδο: Ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία #Copernicus - https://t.co/57tC5TbAN3 -

  • #καύσωνας: Πολύ υψηλές θερμοκρασίες και σήμερα – Έως τους 45 βαθμούς ο υδράργυρος #καύσωνας - https://t.co/IaDUZtnppW -

  • Σύλληψη φυγόποινου στη Σκιάθο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/HcRvvwNOru -

"Αλιεύοντας" την είδηση