Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βελεστίνο
Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βελεστίνο

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βελεστίνο

Η  φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου που  σηματοδότησε την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου πραγματοποιήθηκε στο Βελεστίνο την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 το απόγευμα.

Το άναμμα του δέντρου συνόδευσαν που μαζί με φαναράκια που άναψαν  μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου φώτισαν τον ουρανό και έστειλαν ευχές για το νέο έτος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τους μικρούς δημότες επισκέφθηκε ο Άη Βασίλης με χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις.

Παράλληλα, τον πεζόδρομο «πλημμύρισαν» χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ήχοι από τη μουσική σχολή του Δήμου και τη χορωδία του Συλλόγου Γυναικών «Υπέρεια Κρήνη» σε μία άψογη μουσική συνάντηση.

Από την εκδήλωση  φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου δεν θα μπορούσε να λείπει το χριστουγεννιάτικο bazaar με ποικιλία γλυκισμάτων, κερασμάτων και διαφόρων χριστουγεννιάτικων ειδών με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών Βελεστίνου «ΥΠΕΡΕΙΑ ΚΡΗΝΗ», του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου «Ρήγας Βελεστινλής» και της ομάδας εθελοντών φιλόζωων Βελεστίνου.

Επίσης, οι γυναίκες της περιοχής διαγωνίστηκαν για το πιο γευστικό γλυκό με τη νικήτρια να λαμβάνει δώρο από το Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Η ξεκίνησε με τις ευχές του αντιδημάρχου Ν. Πρίντζου και ακολούθησε ο  δήμαρχος Ρήγα Φεραίου,   Δημ. Νασίκας, ο οποίος φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με ευχές προς όλο τον κόσμο και αναφέρθηκε σε τεχνικά έργα που έχουν προγραμματιστεί για το δήμο.

Στην παρευρέθηκε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο βουλευτής της ΝΔ Μαγνησίας , ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας  Γ. Καλτσογιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος . Γ. Κίτσιος, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Ρήγα Φεραίου  Στ. Χατζής, Ε. Γιαννακός και Ι. Παπαϊωάννου, η αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Ρήγα Φεραίου   Χατζοπούλου-Παπανικολάου, οι πρ. αντιδήμαρχοι  Ι. Κορώνας και Δ. Παλληκάρης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου  Γ. Παπατόλιας, ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας,  Χ. Πάσχος και ο διοικητής του 304 ΠΕΒ   Γ. Ουρουμίδης.

Τις ευχές τους έδωσαν, επίσης, η υφυπουργός Εσωτερικών  Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο βουλευτής της ΝΔ Μαγνησίας, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μαγνησίας   Καλτσογιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος  Γ. Κίτσιος και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Βελεστίνου Γ. Παπατόλιας.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση