Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Φώφη Γεννηματά:Είναι χρέος μας να ανασυγκροτηθεί ο χώρος της Κεντροαριστεράς
Φώφη Γεννηματά:Είναι χρέος μας να ανασυγκροτηθεί ο χώρος της Κεντροαριστεράς

Φώφη Γεννηματά:Είναι χρέος μας να ανασυγκροτηθεί ο χώρος της Κεντροαριστεράς

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία νέα εθνική αυτοπεποίθηση»

Στο κινηματοθέατρο “Αχίλλειον” πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κι επικεφαλής της Δημοκρατικής Συάταξης Φώφη Γεννηματά την κεντρική της ομιλία κατά την επίσκεψή της στο Βόλο, τονίζοντας ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία εθνική αυτοπεποίθηση, ενλώ επέρριψε ευθυνες στ5ην συγκυβ΄περνσδη ΕΛ.

Η κα. Γεννηματά έφθασε λίγο μετά τις 7.30 στο χώρο που είχε προγραμματιστεί η ομιλία, ενώ λίγο νωρίτερα περπάτησε στην παραλία του και συνομίλησε με πολίτες, ενώ – μεταξύ άλλων – δήλωσε: «Η ιστορία έχει αποδείξει ότι κανένας ανασχηματισμός και καμιά αλλαγή προσώπων δεν μπορεί να σώσει μια κυβέρνηση που είναι πολιτικά χρεοκοπημένη και κοινωνικά απομονωμένη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΕΛ έχει απομακρυνθεί από την ελληνική κοινωνία και δεν μπορεί με κανένα τρόπο να ξεπεράσει τα αδιέξοδα που δημιουργεί. Η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση και μια άλλη πολιτική, αλλά σε καμία περίπτωση λύση δεν μπορεί να αποτελεί η παλινόρθωση της δεξιάς που επιδιώκει αυτή την στιγμή η ΝΔ».

Η κα. Γεννηματά ανέφερε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι οι δύο όψεις του ίδιου κάλπικου νομίσματος που κράτησαν όσες φορές κυβέρνησαν τη χώρα σε ύφεση, δημιούργησαν , σε αντίθεση με την Δημοκρατική Παράταξη που πάντα έκανε το χρέος της απέναντι στη χώρα και είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση.

Η ίδια έστειλε το μήνυμα από το Βόλο λέγοντας ότι «Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία νέα εθνική αυτοπεποίθηση και μαζί μπορούμε να δώσουμε λύση στα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί. Γιατί εμείς, η Δημοκρατική Παράταξη, ξέρουμε και μπορούμε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση.

Η χώρα χρειάζεται αυτή τη στιγμή μια εθνική γραμμή και χρειάζεται εθνική συνεννόηση, για να διαμορφωθεί και να υλοποιηθεί. Είναι προφανές ότι αυτό απαιτεί την αλλαγή των συσχετισμών, σήμερα στην κοινωνία και αύριο στην . Με την καθοριστική ενίσχυση της Δημοκρατικής Συάστασης, για να μπορέσουμε να καθορίσουμε τις εξελίξεις, να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα, που θεωρώ ότι θα είναι ραγδαίες».

Τέλος κάλεσε όλα τα στελέχη και τα μέλη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ΠΑΣΟΚ, και Κινήσεις Πολιτών, να δουλέψουν συλλογικά, σε αυτή την κοινή προσπάθεια, γιατί όπως είπε «είναι χρέος μας να ανασυγκροτηθεί ο χώρος της ς. Μακριά από πολιτικές στρατηγικές και επιδιώξεις και επιτέλους ας βάλουμε το «Εμείς» πάνω από το εγωιστικό και εντελώς αδιέξοδο «Εγώ»».

pasok1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση