Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Φιάσκο η σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δ. Σ. Βόλου για τον Βιολογικό καθαρισμό
Φιάσκο η σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δ. Σ. Βόλου για τον Βιολογικό καθαρισμό

Φιάσκο η σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δ. Σ. Βόλου για τον Βιολογικό καθαρισμό

Φιάσκο και η σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , με μοναδικό θέμα τον Βιολογικό καθαρισμό.  Στην   αίθουσα βρέθηκαν οι εκπρόσωποι των μειοψηφιών, εκπρόσωποι εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ  και , οι οποίοι ανάρτησαν πανό.

Ο πρόεδρος του Σώματος και ο εκτελών δημάρχου Θ. βρέθηκαν στην αίθουσα προκειμένου να γίνει η συνεδρίαση, απούσας της ομάδας πλειοψηφίας και επικαλούμενοι έλλειψης απαρτίας αποχώρησαν.

Μουλάς και απευθυνόμενοι στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας  είπαν:  ανεβείτε στο προεδρείο και συνεδριάστε κ. Πατσιαντά κι αυτός απάντησε : αφήστε τις ειρωνείες.

Όπως είπε ο Μαργ. η συνεδρίαση θα γίνει την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη , (πιθανόν να γίνουν δύο συνεδριάσεις  την Τρίτη) και σημείωσε: «να είστε σε ετοιμότητα και κι εργαζόμενοι ώστε  να μην περάσουν τα σχέδιά τους για ιδιωτικοποίηση του Βιολογικού.

Ο εκπρόσωπος των  πολιτών Ευ. Γαλανόπουλος είπε ότι πληροφορίες θέλουν να υπάρχει πολύ μεγάλος επενδυτής να πάρει τον Βιολογικό και στη συνέχεια τα μέλη της κίνησης Συμμαχία για το Νερό κατευθύνθηκαν με κινούμενοι από το μέσω της οδού Ερμού, στα Δικαστήρια, προκειμένου να ζητήσουν από τον Εισαγγελέα να μην μπει η υπόθεση στο αρχείο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση