Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Φιάσκο η σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δ. Σ. Βόλου για τον Βιολογικό καθαρισμό
Φιάσκο η σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δ. Σ. Βόλου για τον Βιολογικό καθαρισμό

Φιάσκο η σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δ. Σ. Βόλου για τον Βιολογικό καθαρισμό

Φιάσκο και η σημερινή ειδική του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου , με μοναδικό θέμα τον Βιολογικό καθαρισμό.  Στην   αίθουσα βρέθηκαν οι εκπρόσωποι των μειοψηφιών, εκπρόσωποι εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ  και πολίτες, οι οποίοι ανάρτησαν πανό.

Ο πρόεδρος του Σώματος . Μουλάς και ο εκτελών δημάρχου Θ. Θεοδώρου βρέθηκαν στην αίθουσα προκειμένου να γίνει η , απούσας της ομάδας πλειοψηφίας και επικαλούμενοι έλλειψης απαρτίας αποχώρησαν.

Μουλάς και Θεοδώρου απευθυνόμενοι στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας  είπαν:  ανεβείτε στο προεδρείο και συνεδριάστε κ. Πατσιαντά κι αυτός απάντησε : αφήστε τις ειρωνείες.

Όπως είπε ο Μαργ. Πατσιαντάς η συνεδρίαση θα γίνει την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη , (πιθανόν να γίνουν δύο συνεδριάσεις  την Τρίτη) και σημείωσε: «να είστε σε ετοιμότητα και πολίτες κι ώστε  να μην περάσουν τα σχέδιά τους για ιδιωτικοποίηση του Βιολογικού.

Ο εκπρόσωπος των  πολιτών Ευ. Γαλανόπουλος είπε ότι πληροφορίες θέλουν να υπάρχει πολύ μεγάλος επενδυτής να πάρει τον Βιολογικό και στη συνέχεια τα μέλη της κίνησης Συμμαχία για το Νερό κατευθύνθηκαν με πορεία κινούμενοι από το μέσω της οδού , στα Δικαστήρια, προκειμένου να ζητήσουν από τον Εισαγγελέα να μην μπει η υπόθεση στο αρχείο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας άγριας ζωής της λίμνης Κάρλα - https://t.co/qX88hpeVpO… -

  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου Ευξεινούπολη –Νεοχωράκι –Νεράιδα –Ανθότοπος - https://t.co/TuC5GOUtNO -

  • Ο 20ός Ρήγειος δρόμος στις επετειακές εκδηλώσεις του 2021 #Ρήγειοςδρόμος - https://t.co/CZk30R3B2V -

"Αλιεύοντας" την είδηση